Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem nowym uzytkownikiem forum ale jeszcze nie jestem wlascicielem BMW. Obecnie zamierzam kupic model e39 z silnikiem 2,5 z roku 1997, nie wiem na co zworcic uwage w tym samochochodzie, moge jednak odrazu powidziec mankametny: wisko(ponoc mowią ze to pierdoła i ze kazda tak ma), małe pęcherze na lakierze na łączeniu tylnego błotnika i pasa tylnego pod swiatłami tylnymi z lewej strony(niby nie problem ale jjednak pewnie byla stuknieta choc po podniesieniu tapicerki nie widac zeby uderzenie moglobyc duze w zasadzie nic nie widac a szczeliny miedzy blotnikiem a pokrywa bagaznika sa proste), silnik ma 170 tys i wyglada na to ze tyle ma chodzi rowniutko a tapicerka nie jest wytarta podobnie jak kierownica i zmiana biegów, co jest dla mnei dosyc istotne auto swojego czasu chodzilo na gazie ale obecnie instalacja jest sciagnieta poniewaz nie byla to sekwencja a stary typ "na srube"dlatego tez obecny wlasciciel ja wywalil, jakie moga byc tego nastepstwa?? acha maska przednia nie gra z blotnikiem jest jakby obnizona ale po podniesiu maski nie widac aby auto bylo walniete wlasciciel tlumaczy to regulacja maski ale nie chce mi sie w to wierzyc, auto ma byc do oddania za 20 tys wyposazenie jest bardzo dobre nie ma jedynie skóry oto link do aukcji prosze o swoje opinie

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2124431

:))))))))
Opublikowano
odnosnie do tego ogloszenia co sobie wynalazles...........Pan pisze niezbyt duzo, podstawowoe informacje-ale zauwaz, ze Pan nie pisze nic o bezwypadkowosci-w sumie BMW 525 za te poieniadze chyba kryje jakies niespodzianki ...... ale poki sie nei zobaczy na wlasne oczy to nie bede mowil ze ejst zle. zreszta popatrz sobie na zdjecie lewego nadkola i maski, ( 1 zdjecie) zrob powiekszenie, zobacz jaka tamjest kaszana zrobiona wszytsko odstaje w innym kiedynku.
Opublikowano
po swoich doświadczeniach powiem Ci że najlepiej jeździć i ogladać na żywo auta lub poprosić na forum żeby ktoś looknął jak ma blisko gdyż nie jedno auto które na Allegro oglądałem i było tam cud lalka, ideal, jak nówka to już po telefonie sprzedawca mówił, no wiem Pan to nie działa, tamto nie dziala, tu przetarte ale to za małe pieniedze sie naprawi. A jak już pojechałem to te "lalki" to czesto prostowane banany o porysowanym lakierze. Zdjecia kłamią. Patrz bardziej na te niepozorne, brudne i nie wypicowane a przedewszytkim z niemytą komorą silnika.
Opublikowano
generalnie co by się niedziało to jak masz pieniądze to sobie naprawisz, jak coś jest ulepione najczęściej z mechaniki do sprzedaży to tego niewychwycisz, musisz poprostu obejżeć samochód na żywo najlepiej z jakimś mechanikiem, ewentualnie pozostaje ci przegląd w ASO i podłączenie pod komputer i bedziesz wiedział na czym stoisz
Opublikowano

a moja rada to taka .

cieprliwosc cieprliwosc cieprliwosc , nie napalac się . Szukac miesiac dluzej ale kupic i byc zadowolony.

Nastawiajac sie na konkretny model silnik moze byc ciezko.

ja chcialem 530 a mam 520 ale stan salonowy. i nie zaluje ze tylko 520 .

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg