Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa z anglika jak widzisz.Nie wiem jak w compaktcie ale w e32 fotel kierowcy ma wiecej mozliwosci regulacji niz ten od pasazera i głupio bym sie czuł wiedzac ze pasazer moze sobie lepiej usiąśc niz kierowca.

Cena kosmos.

BTW.Tak to jest z niektorymi czesciami z samochodów angielskich, ludzie sobie nawet sprawy nie zdają i bawią się w ich te nieszczęsne przeróbki a później dźwignia od otwierania maski znajduje sie pod nogami pasażera :doh:

Opublikowano

Gadałem już z gościem. Fotele mają pełną regulację, zarówno kierowcy, jak i pasażera. Nie wiem co z boczkami, bo moje sa fakturowane a te gładkie (raczej bym ich nie wymieniał). Poza tym cięzko byłoby mi chyba sprzedać moje fotele i kanapę i pewnie stałyby w garażu...

ARIS - prosze o więcej info. Zależy mi na jakości tapicerki (wymiana li tylko z próżności).

BMW - Best of My Women
Opublikowano
jeżeli mam coś na myśli to mówię o konkretnych rzeczach.Jeżdzę w różne miejsca gdzie można sobie wymontować różne rzeczy z aut po wypadkach.Widziałem takie fotele ale to było jakieś 2 miesiące temu.Koszt myślę że nie przekroczył by połowy ceny tej co pokazałeś. Ale jeżeli jesteś zainteresowany to mogę następnym razem coś poszukać.
Pozdrawiam aris
Opublikowano

Ja teraz robię skórę do swojego E10, wyjdzie naprawdę atrakcyjnie cenowo. Skóra oczywiście samochodowa. Tapicer też samochodowy. Wzór taki, jak był w 1972 roku. Jedyne moje udziwnienie to przeszycie czerwoną nitką, w końcu coś od siebie muszę zrobić też ;)

pzdr

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing

Opublikowano

Skóra w aucie:

- zimno zimą

- gorąco latem

- tyłek się ślizga

+ luksus i gangsterka :8)

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano

Skóra w aucie:

- zimno zimą -Włącz ogrzewanie foteli

- gorąco latem - włącz klimkę

- tyłek się ślizga - dbaj o czystość zarówno skóry jak i tyłka :wink:

peace & love
Opublikowano
No skora w sumie fajna sprawa, ale jak dla mnie to tylko taki bajer. Sam myslalem zeby sobie wymienic na skore. Jednak za cene 1000 zł to lekka przesada, a juz napewno nie za 2000zł. Gdyby sie jeszcze dalo sprzedac stare wnetrze to mozna by cos myslec... Mialem okazje troche w skorze pojezdzic w lecie i musze powiedziec ze jak wsiadlem do auta stojacego na sloncu w krotkich spodniach to nie bylo mi przyjemnie... musialem cos nakladac na fotele. Chyba ze cenisz sobie elegancje i wolisz wydac na skore niz wlac do baku to kupuj :cool2: pozdrówko P.S. Zapomnialem dodac ze jesli masz welur i jest jak piszesz w swietnym stanie to po co kombinowac, owszem gdybys mial juz zniszczone to wtedy trzeba by bylo cos kupic tak czy siak.
Opublikowano
Boczki skóra, środek alkantara :mrgreen: Perfekcyjne połączenie :cool2:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

jakie boczki? jaka alkantara?

Dałem sobie spokój po głębszym namyśle. Zamierzam w niedługim czasie i tak dokupić e46 coupe i tam postaram się dostać egzemplarz ze skórą.

Dzięki za odpowiedzi.

BMW - Best of My Women
Opublikowano

Jeśli już, to lepiej obszyć - czy wyjdzie taniej to nie wiem, ale zawsze wolałbym nową skórę. Też mam to w planach, ale raczej odległych, bo to już tylko dla własnego egoizmu :lol:

Skóra w aucie:

- zimno zimą

- gorąco latem

- tyłek się ślizga

A kogo to obchodzi :lol:

Opublikowano
No właśnie ja za bardzo nie rozumiem czemu ludzie za wszelką cene chcą mieć skorzana tapicerkę. Niby klima niby podgrzewane fotele są ale one wtedy służa do zwalczania problemów typu zimne fotele zimą i gorace latem. Po co sobie robić problemy ? :roll:
Opublikowano
Tytuł wątku jest skóra czy welur ?

Ja preferóje welur.

Natomiast pytanie jest co sądzicie o ofercie.

Na temat oferty już dawno padła odpowiedź :wink:

Opublikowano
jakie boczki? jaka alkantara?

Dałem sobie spokój po głębszym namyśle. Zamierzam w niedługim czasie i tak dokupić e46 coupe i tam postaram się dostać egzemplarz ze skórą.

Dzięki za odpowiedzi.

Boczki to są te dwie części gąbki obszyte tapicerką, które trzymaja boki ciała żebyś w zakrętach przez okno nie wypadł, a alkantara to taki materiał stosowany w sam. sportowych do obszycia foteli i nie tylko, żebby się du..a nawet brudna nie slizgała :wink:

Jak to połączysz to masz i bardzo praktyczne i ładnie wygląda

Opublikowano
nic nie zastapi w aucie zapachu skorzanej tapicerki :) sam mam w autkach skore i innej tapicerki bym nie chcial :D - z reszta buma bez papy na siedzeniach....co to za buma :D :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Ja osobiście wole jak mi sie dupsko nie ślizga :idea:

P.S. A o higienę dbam :wink:

Opublikowano
ja wiem ze welur ma swoje plucy ale na zadbanej skorce tez sie nie slizgam :D - moze to dlatego ze jestem raczej ciezki :D

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D