Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie wielbicieli e-38, jestem dumnym wlascicielem modelu 725 tds z roku 97, chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tego samochodu, ja kupilem ten model dlatego ze pokonuje ogromne ilosci kilometrow , zalezalo mi na skrzyni manualnej a w polaczeniu z dieslem to jest jedyna opcja, poza tym e-38 jest dla mnie najpiekniejszym bmw jakie zeszlo z tasmy i chyba pozostanie na zawsze, mysle ze wielu z was jest tego samego zdania , szacunek dla wszystkich i do uslyszenia.
Opublikowano
Witam mylisz się kolego najpiękniejsza jest czarna e39 .Poz. :lol:

Ja jednak wole e38 :wink:

Opublikowano
Witam mylisz się kolego najpiękniejsza jest czarna e39 .Poz. :lol:

Ja jednak wole e38 :wink:

racja!

niezawodne, bardzo dobrze wyposazone, ladne wewnatrz, super sie prowadzi, duzo miejsca i piekna linia klasycznej limuzyny no i baardzo wolno sie starzeje

:mrgreen:

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

co do tego co jest ładniejsze to pewnie kazdy będzie mial inne zdanie :

ja zaczne tak iż e38 nie mozna porównywać z e39 to są dwie różne klasy

A co do autka jakie kupiłeś to nie sądzisz ze jednak ten motor jest za maly do e38???

Opublikowano
Ja właśnie też kupiłem sobie e38 w 2,5 tdsie i jeszcze do tego skrzynia automat. ale szczerze mówiąc to nie zależy mi na szybkiej jeździe, tylko na oszczędnym i dostojnym pokonywaniu dużych odległości. No i pozatym chciałem mieć po prostu e38.( wcześniej jeździłem e34 2,0 benz ,a póżniej e39 2,5 tds.)
Podjechali ułani pod okienko beemką siódemką.