Skocz do zawartości

Ktore E36 325---32524v---328....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam sie nad zmiana autka.

Tylko nie moge sie zdecydowac

325

325 24v

328

Bardzo prosze o informacje na temat.

Ktore silniki sa bardziej wytrzymalsze,jakie maja spalanie itp

Poprostu ktory lepiej kupic. (Nie chodzi mi oto aby takim autem palic gumy itp)

Tylko che kupic auto na najblizsze 4lata

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

Jeżeli chcesz się tylko przemieszczać to tak naprawde nawet 316 Ci wystarczy.....ale jak chcesz mieć prawdziwą radość z jazdy to tylko 328 :D ( w każdym bądź razie ja bym taką bardzo chciał :) ) no ewentualnie może być 325 8)

W e36 wszystkie silniki sześcicylindrowe są 24 zaworowe :wink:

Opublikowano
johnny dobrze Ci radzi tylko 328 ma niewiele wieksza moc niz 325 ale idzie jak burza cos okolo 7 sek.do setki,wg mnie najlepszy motor w E36 nie biorac pod uwage oczywiscie M-Power bo to juz jest dla bardziej majetnych
bede mogl wyprzedzac
Opublikowano
Jak CI sie trafi e36 z silnikiem 2,8 to bym bral, naprawde radosc z jazdy, zawsze masz rezerwe mocy i przy wyprzedzaniu wiesz ze auto pojedzie do przodu a nie zacznie stekac, a spalanie to smieszna roznica iedzy tymi silnikami, jak chcesz patrzec na tania eksploatacje to zamontuj gaz albo kup diesla, ja bym jednak proponowal opcje z gazem :)
Opublikowano

A orietujecie sie moze ile moze kosztowac w polsce taka 328?

Szczeze mowiac jeszcze nie rozgladalem sie za cenami...narazie musze swoja sprzedac.

Z ktorych lat polecacie kupic takie autko?Wiem ze najlepiej 98r ale za duzo straci sie na takim.Za moja w tamte wakacje dalem 13,500zl a teraz to jest warte 7,000zl PARODIE :twisted:

A jezeli ktos z Was jezdzi 328 prosze o wiecej informacji...(co czesto nawala na co zwracac uwage itp)

BMW wieczna miłość...