Skocz do zawartości

tylna popielniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj mój znajomy tak sie postarał że wyłamał mi tylna popielniczke... teraz w jego imieniu troche szukam gdzie coś takiego dostać. Na allegro znalazłem tylko jedną: http://allegro.pl/item159953373_bmw_e34_popielniczka_tyl.html

ale gość ma troche niepewnych negatywów... kontaktu z nim nie ma i jest z poznania, więc troszke ryzykowne by było kupienie od niego...

Gdzie w Warszawie jest jakiś sklep z tego typu częściami ?

Opublikowano
  • Autor
a można adresiki tych szrotów ?
Opublikowano

... napisz / zadzwoń do tego gościa :

http://www.allegro.pl/item161358310_czujnik_temperatury_wnetrza_do_bmw_e_34_93_.html

- tani i solidny - polecam go bo warto , sam kupowałem dla ludzi - nigdy się nie sparzyłem - jak masz za popielniczką zrobić 100 km to już lepiej te parę zł za przesyłkę dać ( :cry2: Janosikom )

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Gość ma ponad 700 komentarzy, a dla ciebie dalej jest niepewny? Ma jakieś stare negi i tyle - każdy kto dużo sprzedaje ma kilka (choć są i wyjątki) - czasem niestety trafi się na matoła, który sam zawali, a nega wystawi (mi też się trafiło).

I to za 25zł?? Kilka ładnych lat już kupuję na Allegro i zwykle nie ma problemu - gdyby ktoś miał 5 komentarzy to rozumiem, ale...

Opublikowano
pojedź na ul.Strzelecką , tam z pewnością dostaniesz popielniczkę
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
mam taka popielniczke na zbyciu jakby co wiec mozemy sie dogadac moje gg 5261770