Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można przeciąć i dokleić ( nawet super glue ) kawałek innej ( podobnej ) w miejscu małowidocznym ( pod listwą progową )
BMW... and nothing else matters
Opublikowano
Dokladnie tak robilem kiedys cos takiego w mojej poprzedniej E32 zrobily sie jak by mniejsze jak by byly nie od tego modelu jak dobilem na dole brakowalo ich u gory w rogach jak dobilem w rogu brakowalo na dole wiec odpiolem listwe plastikowa na progu pzreciolem ja najpierw rowniotko bardzo osrym nozykiem a potem te blaszke co w niej jest pilka potem pilniczkiem wyrownalem zadziorki podjechalem na szrot i dostalem praktycznie w prezencie jedna uszczelke nieco porwana w niektorych miejscach ale na wstawki sie nadawala wiec docinalem po kawalu w ten sam sposob kawalki brakujace po pzrecieciu oryginalnej i dopasowywalem na wymiar w brakujace miejsce potem mialem specjalna tasme izolacyjna taka jak by samowulkanizujaca sie ktora jest jak by bez kleju ale dziala jak guma i po naciagnieciu zakleila miejsca laczenia wbilem calosc w miejsca montarzui zalozylem listwe progowa wygladalo niezle a nawet nie widocznie wiec wyszlo ok i bardzo tanim kosztem ale jednak jak juz nawet to zrobilem to mimo wszystko lepiej jest je wymienic na nowe bo drzwi i tak zamykaly sie jak by luzniej a nie tak glucho i nie walaco jak pzredtem ale na jakis czas pomoglo choc zakup nowych jest dosc kosztowny a niestety podrobek nie ma

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA