Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie: Co sądzicie o wzmacniaczu Carpower HPB-604?? Chciałbym podłączyć go do głośników Sinuslive SL 130 i SL 240, i mam do dyspozycji ok. 400-500 wolnych złotówek. Może zaproponujecie jakąś alternatywę??
Pozdrawiam.
Opublikowano

Najlepsza propozycja w klasie cena-jakość-prawda o osiągach. Alternatywy raczej nie ma. W tym przedziale cenowym wszystkie sprzęty graja podobnie.

No chyba żebyś trafił za 500 uzywanego np. u-Dimension Junior 5.4 (popularnie Juniorek), to juz dźwiękowo zupełnie inna bajka.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano

Poszukaj cos z uzywki Alpine (starsze modele) moze za ta kase znajdziesz helixa hxa 400 lub u-dimension jr.5.4x

zagraja lepiej niz ten carpower, nie wiem czego słuchasz, jakie masz radio itd.... ale tak ogolnie pisze

Opublikowano
Mam pytanie: Co sądzicie o wzmacniaczu Carpower HPB-604?? Chciałbym podłączyć go do głośników Sinuslive SL 130 i SL 240, i mam do dyspozycji ok. 400-500 wolnych złotówek. Może zaproponujecie jakąś alternatywę??

mam carpowera ale szczerze ci powiem ze on nadaje sie tylko do subwoofera. Jest bardzo mocny. W niskich tonach nie uslyszysz tej czystosci ktora slychac w sredniotonowkach wiec nie polecam tego. Do suba nadaje sie jak najbardziej. Co do reszty glosnikow to moge potwierdzic. Szczerze mowiac to Carpower napewno jest lepszy od Magnata. Wiem bo mialem. Alpine polece ci jak najbardziej. Poszukaj jeszcze uzywki audisona.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Słucham Hip Hopu, R&B więc lubię długi, mruczący bas, dlatego wybrałem głśniki które mają dobre parametry w niskim zakresie, ale wymagają dodatkowego zasilania. Nie chcę zajmować bagażnika subem. Radyjko to Alpine CDA-9847R z 3 parami wyjść na wzmacniacz.
Pozdrawiam.