Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam problem z kierunkami i niewiem co jest,chodzi o to ze 2 lewe (przud i tył)dzialaja normalnie a prawe zaszybko mrygaja dotego słychac przy tylnej lewej lampie dzwiek ktory mnie dobija :mad2: (brzeczenie), niewiecie co to moze byc? problem dotyczy bmki 7 e32
Opublikowano

To brzęczenie jest w trakcie" migania " czy cały czas ?.

Miałem taki przypadek w paskudzie ( peugeot boxer 28 hdi ) kupiłem żarówkę do wstecznego z pipkiem , który wysiadł po pewnym czasie i nie pipał tylko brzęczał , no ale chyba w kierunkach nie było takiej opcji - piip mig piip mig.

Pozdro Kanap.

Opublikowano
brzeczenie jest podczas migania i czasami jak jade i niewlaczam kierunki,przy lewej tylnej lapie z jakiejs kostki wydobywa sie to strasznie wkur******* brzeczenie
Opublikowano
brzeczenie jest podczas migania i czasami jak jade i niewlaczam kierunki,przy lewej tylnej lapie z jakiejs kostki wydobywa sie to strasznie wkur******* brzeczenie

masz jakieś zwarcie, szukaj w miejscu w którym brzęczy.