Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedzi.

Najbardziej obawiam sie korozji, zawsze jezdzilem nowymi autami a teraz za ac moglbym kupic e30 i troche wlozyc w nia

e30 jest piekne, te 4 reflektory 6 cylindrow - dla mnie to juz klasyk,

ale musze na nim polegac jako na jedynym aucie

sam nie wiem czy jestem przekonany

moze jeszcze jedno pytanie:

w e36 nieco sie juz zoorientowalem co do wersji i wykończeń

jesli chodzi o e30 nie

szukalbym jak najnowszego auta chetnie z jakiejs edycji w stylu "happy end limited", bez chromowanych detali przy oknach, stylizowane "sportowo"

318is jest chyba taki ale chodzi o 320

jakiej fabrycznej wersji wykończenia mam szukac?

moze foto?

Opublikowano

jesli chodzi o e30 nie

szukalbym jak najnowszego auta chetnie z jakiejs edycji w stylu "happy end limited", bez chromowanych detali przy oknach, stylizowane "sportowo"

318is jest chyba taki ale chodzi o 320

jakiej fabrycznej wersji wykończenia mam szukac?

moze foto?

czyli interesuje Cie wersja SHADOW LINE - zycze powodzenia w poszukiwaniach :cool2:

Opublikowano
Jak chcesz to sprzedam ci E21 za 5stów,rok 1977 wiec kompletny klasyk,do tego z gazem ,silnik m10 (1,8).pozdro :mrgreen:
Opublikowano
Varrol, ja w BMW siedzę nie od dziś. A Ty jeszcze niedawno Uno jeździłeś :wink: Mam dosyć spore rozeznanie, który model jest bardziej awaryjny.

O, wpadłem :lol: To co napisałem było trochę dla żartu - tak samo utrzymane E30 będzie mniej awaryjne od E36 - ale prawda też jest taka, że mało jest już dobrze utrzymanych E30, a jak są to ich ludzie nie sprzedają.

Opublikowano
miałem podobny problem szukałem e36 albo e30 turinga i po obejrzeniu kilkunastu autek wybrałem e30 i jeztem zadowolony jak dziecko
Opublikowano
a ja jezdze e28 z 1987 roku i ani razu mnie nie zawiodla.... pojechalem nia z dzieckiem na drugi koniec Polski i wrocilem bez zadnego ale. Jesli auto eksploatuje sie rozsadnie i nie oszczedza sie na czesciach to kazde bedzie niezawodne.
Opublikowano
Miałem e 30 to był mój poprzedni model i nie narzekałem ale podstawą jest abyś kupił ją w dobrym stanie a teraz jest pewnie coraz ciężej no i trzeba dbać o takie autko na bieżąco POZDROWIONKA :cool2: