Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Sprawa wygląda następująco:

lampy mijania Helli w e 32 są do wymiany,w firmie x(hurtowni)zamówiłem zamienniki z homologacją (94 zł szt-jednak od 2 tyg jest tylko 1 lampa-2 str.zabrakło w magazynie sciągającym do Polski towar

W firmie y za ten sam towar/sztukę chciano 205 zł,za lampy Helli(same mijania prawie 700,a za komplety 1200 przeważnie w tej okolicy)

Znalazłem sprzedawcę-który ma do opchnięcia nowy zestaw Helli-4 reflektory,obie strony wraz z ramką/stelarzem po dobrej cenie :mrgreen: .Jednak wygląda to tak jakby trafiły mu się jakieś resztki towaru do różnych marek.

Czy data produkcji lamp ma jakieś znaczenie :?:

Za ile realnie uda mi się opchnąć moje sprawne reflektory długie+mijania z odbłyśnikami do wymiany+ramki :?:

Do osób z branży moto:za ile macie komplet Helli jak wyżej :?:

a za ile same światła mijania :?:

Edytowane przez JACA
Opublikowano

MarcinPioneer

pomimo korespondencji na privie

600 zł komplet na str czyli mocne +mijania +ramka

czy za 4 lampy i 2 ramki

bo jak dzwoniłem przed chwilą do 2 dużych sklepów to za same 2 mijania helli chcieli już ponad 700

misiek_525i

niestety plastyk

-propozycja nowego działu --zdzierstwo do potęgi n-tej :mad2:

Opublikowano

Ta HELLA to na jedną stronę co podałem,a DEPO na jedno stronę 280zł,ale tez chwilowo nie mają jej.Jutro z pogadam z hurtoenią to się odezwę jak coś już będe wiedział.

Same wkłady to bym miał od ręki i ceny te co podałem,natomiast problem jest z kpl(czyli wszystko w całości)