Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
załozyłem blosa i mam problem z regulacja słabo idzie od dołu a powyzej 4500 ma zadyszke reduktor omvl 2 komorowy takze powinien sie wyrobic na standardowym mieszalniku jest ok tak do 5000 na banie 235 km/h to niezle przy 350000 km ale na pb ma za duzo paliwa i zimny szaleje jesli ktos wie jak to zrobic prosze o porade z góry wielkie dzięki
Opublikowano
po prostu blos przy tym silniku sie nie wyrabia, kolega przerobil temat na wszystkie sposoby, byl w Tarnowie w siedzibie BRC, probowali montowas 2 blosu na 2 parownikach i niestety tez nic z tego nie wyszlo.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
czyli pozostaje sekwencja trzeba było od razu załozyc i trzy przepływki były by całe a tak nic tylko kopie pod maską a pali na trasie ze 18 l
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
po prostu blos przy tym silniku sie nie wyrabia, kolega przerobil temat na wszystkie sposoby, byl w Tarnowie w siedzibie BRC, probowali montowas 2 blosu na 2 parownikach i niestety tez nic z tego nie wyszlo.

Niestety muszę się niezgodzić. Wyrabia się :!: Jeśli piszesz o przypadku kolegi "Xeon", to zgadzam się, że jego przypadek jest na tyle dramatyczny (a w szczególności jego opis), iż sam już chciałem zrezygnować z montażu.

peace & love