Skocz do zawartości

e34 89rok 525i odpalnie tylko na gazie przez popych co jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam od 2 dni problem nie podaje bwnzyny ? i co za tym idzie nie odpala . odpalic moge tylko pchajac i wrzucając ja na gaz . jest za pompe paliwa odpowiedzialny jakis bezpiecznik bo mialem male zwarcie i moze to .? :mad2: :modlitwa:

a tak pozatym wie ktos jak zmienic czułoś przełacznika na gaz bo mi przelącza z pb na gaz przy niecałym 1000obr/min :mad2:

ps moje malenstwo to e34 89rok 525 :)

Opublikowano
a miałeś dość paliwa w zbiorniku??? jak masz za mało pompa chodzi na sucho i się zaciera ! możliwe że ci pompa padła??? :roll:
jak by BÓG preferował przedni napęd to byśmy chodzili na rękach ;)
Opublikowano
w tym sęk ze mialem jak juz troche jezdzilem na gazie to strasznie kolo samochodu smierdzialo paliwem.? :duh: jutro dla pewnosci sprawdze ale sa jeszcze jakies inne opcje np bezpiecznik?
Opublikowano
witam kolege ja miałem ten sam problem tylko ze ja mam sekwencje i zaden zapych nie wchodził w rachube, odsyłam pod mój problem "Zdechła 525" koledzy pomogli mi w poszukiwaniu usterki, w mojej czesi opisze rozwiązanie u mnie. Powodzenia Jacek.