Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nie myslisz ze bmw da sie otworzyc ot tak sobie. przeciez kazdy zlodziej moglby to przeczytac i znikac kazda bumke z ulicy. to nie takie proste.

p.s. jesli bedziesz musial zbic szybe , pamietaj, nie zbijaj najmniejszej, z reguly jest najdrozsza i czasem wklejana.

Opublikowano
warto mieć przy sobie dowód rejestracyjny :norty:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Efendi i inni doradzacze wtakich kwestiach PATRZCIE ile postów maja osoby co zadaja takie pytanie,ten akurat zaczał na forum takim postem,nie piszcie koledzy potem postów typy POMOCY ZGINEłA MOJA BUNIA itp.pozdro
Opublikowano

Ze tak zapytam, takie cos za sie zrobic pomimo podwojnego ryglowania??

Badz co badz, jestem bardzo przeciwny podawaniu sposobow na otwarcie auta na forum.

Jak pewnie zauwazyliscie, co jakis czas ktos tworzy sobie konto i pyta o otwieranie betek... Mozna sie domyslac po co. Apeluje wiec o rozsadek :nienie:

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
Ja myślę, ze takie tematy powinny być zamykane i koniec. Jak ktoś potrzebuje takiej informacji, odgrzebie jakieś stare topiki, albo uda się sam we własnym zakresie do speca.
Opublikowano
kiedyś się z tym męczyłem bo miałem sam problem jest jeden myk ale go nie zdradzę bo jak koledzy piszą potem będą ginąć bemki i wielkie żale że ukradli mi bmw pomyśl a otworzysz bez prawie żadnych uszkodzeń :idea: :idea:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
Ze tak zapytam, takie cos za sie zrobic pomimo podwojnego ryglowania??

da się :silenced:

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg

Opublikowano

POPIERAM KOLEGE youlca TAKIE TEAMTY TRZEBA ZAMYKAC

- PO CO INFORMOWAC LEPKIE ŁAPY JAK SIE WŁAMAĆ DO AUTA

Liskoski - NAPISAŁ NAJBERDZIEJ TRAFNA ODPOWIEDZ - POPREZ SPECJALIZYJACY SIE W TYM ZAKŁAD. TYLE.

Opublikowano
w 4 drzwiowych jak najbardziej, biorac pod uwage wiek naszych pociech i stan wylacznikow krancowych ( tzn zasniedzenia i brak dzialania) elektronika potrafi zaryglowac drzwi nawet przy otwartych drzwiach.