Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z zamykaniem i otwieraniem drzwi od strony pasażera.

- Kiedy zamykam kluczykiem od strony pasażera - wszystkie drzwi się zamyjaką. Kiedy próbuję je otworzyć pozostają zamknięte, natomiast wszystkie inne się otworzą.

- Kiedy zamykam kluczykiem od strony kierowcy, zamykają się wszystkie oprócz pasażera. Jednak po chwili blokadki odskakują (prawe drzwi nie są zamknięte). Żeby zamnkąć wszystkie drzwi, muszę wcisnąć ręcznie blokadkę od pasażera i dopiero potem zamknąć kluczykiem od strony kierowcy.

Nadmieniam, że siłownik po stronie pasażera jest sprawny. Po podłączeniu do lewych drzwi działa. Kiedy przełączę siłownik z lewych drzwi do wtyczki prawych - nie działa.

Czy ktoś wie w czym jest bproblem???

Pozdrawiam

Opublikowano
Może coś ze stykami w zamku w końcu to przekręcając kluczyk w zamku zwierają się styki i uruchamiają centralkę. :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
z tego co opisałes to nie dochodzi napiecie do drzwi pasazera problem moze byc w przejsciu drzwiowym kostka miedzy drzwiami a kabiną sprawdz zarówką czy docodzi prąd do siłownika mogły tez załamac sie kable w gumie miedzy drzwiami a kabiną
  • 3 tygodnie później...