Skocz do zawartości

[e36] Pytanie odnosnie felg 7J17H2 ET 30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie felg..

Czy fegi o rozmiarze 7J17H2 ET 30 beda pasowac do e36 sedan ?

Wiem ze do e36 et powino wynosic 35 lecz te felgi sa dosyc waskie 7 cali, i sa troche uwypuklone..

Nastepne pytanie, to czy ktos poznaje te felge..? Moze model moze widzial ja w jakis bmw.. czy jest to orginalna felga bmw

http://xs410.xs.to/xs410/06502/149313206_2.jpeg

Opublikowano
Wiem ze do e36 et powino wynosic 35
Do E36 w instrukcji jest napisane że ET 42 - szerokość opony 185, ET 47 - opona 205 - 225.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
Wiem ze do e36 et powino wynosic 35
Do E36 w instrukcji jest napisane że ET 42 - szerokość opony 185, ET 47 - opona 205 - 225.

Czyzby to zalezalo od wielkosci felgi ? Kazdy konfigorator firm sprzedajacych felgi, wyszukuje mi et 35 pry 17stkach

Powaznie nikt nie zna odpowiedzi ??

Opublikowano
Jeśli są to oryginalne felgi BMW (w co watpię) to będa miały od wewnatrz lub z zewnątrz na odlewie w okolicach piasty napis BMW. Za tym że nie są to oryginały przemawia niespotykany wzór, chociaż nie jest to warunek oraz brak otworów do ustawiania felgi między otworami śrub. Poza tym znaczki bmw w środku nie wyglądają na oryginały i jakieś oznaczenia na obręczy między ramionami też nie są w stylu bawarskiej marki. Oczywiście mogę się mylić ale da się to łatwo sprawdzić.
Opublikowano
przy takiej szerokosci powinny wejsc bez problemu
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Jeśli są to oryginalne felgi BMW (w co watpię) to będa miały od wewnatrz lub z zewnątrz na odlewie w okolicach piasty napis BMW. Za tym że nie są to oryginały przemawia niespotykany wzór, chociaż nie jest to warunek oraz brak otworów do ustawiania felgi między otworami śrub. Poza tym znaczki bmw w środku nie wyglądają na oryginały i jakieś oznaczenia na obręczy między ramionami też nie są w stylu bawarskiej marki. Oczywiście mogę się mylić ale da się to łatwo sprawdzić.

Dizkekuje bardzo mi to pomoze :)))