Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=145775080&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Czy cos wam nie pasuje w kolorze boczkow ? Tzn chodzi mi o to, ze konsola, cala deska rozdzielcza jest czarna, a boczki i fotele bezowe. Czy tak ma byc czy po prostu cos tu bylo kombinowane ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Trochę dziwnie wygląda w środku.

Dywany całe czarne, słupki boczne do połowy czarne a reszta beżowa, nawet tylnia roleta w bagażniku.Nie pasują mi tylko tylnie słupki w bagażniku, które są czarne.Dziwne :?:

Jak masz jasny sufit to słupki zwykle też są jasne, chociażby od połowy.

Może i wychodziło połączenie czarnego dołu z beżowymi fotelami, ale wydaje mi się że to auto to jakaś kombinacja.

Opublikowano
Bez wątpienia , w tym samochodzie wymieniane są siedzenia i boczki na drzwiach........mam samochód w tej kolorystyce i deska rozdzielcza jest w identycznych kolorach jak boczki na drzwiach a podłoga jest koloru skóry,jak bedziesz chciał to podeślę ci zdjęcia.
Opublikowano
A może wcześniej był to Anglik i deskę mu zmieniono.

To jest mozliwe :) Bardzo mozliwe nawet.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
robiona ta e39..oryginalnie nie wychodzily w takim zestawieniu kolorow..z jakiegos powodu gosciu to zmienil..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.