Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam "mały" kłopot. Nie moge otworzyc drzwi z kluczyka. Jednym slowem nie moge sie dostac do samochodu. Zamki w drzwiach sa sprawne. Nie mam centralnego. Wydaje mi sie, ze to cos z silownikiem. Ale problem jest tego typu, jak sie dostac do środka.....?

Opublikowano

nawet jak siłownik jest niesprawny to z kluczyka powinny sie otworzyc, chyba ze cos spadło w srodku z mocowania ,ale to raczej małoprawdfopodobne zeby na raz spadło z dzwi kierowcy i pasażera

jak nie masz centralnego to nie ma tez w twoim aucie siłowników

Opublikowano
nie możesz otworzyć również drzwi kierowcy? z pewnością w B-ku znajdziesz magika co naprawia zamki i Ci pomoże w "awaryjnym otwarciu" :cool2:
Opublikowano
... zeby dwie wkładki naraz ? a bagażnik możesz nim otworzyć ? nie zamienił Ci ktoś klucza dla jaj ? to tak nagle czy po kolei padały te wkładki ?
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

tylko pozostaje specjalista lub młotek w sumie nie wiadomo co droższe :?

pozdro.

http://img209.imageshack.us/img209/6896/index5lw.gif
Opublikowano

Witam

To nie przypadek!W dwoch naraz ,bez centralnego :shock:

Witam

To nie przypadek!W dwoch naraz,bez centralnego?!!!

Albo ci ktos wladowal kleju/kropelke/,albo ktos probowal sie dostac do wozu,przy pomocy jakiegosc kiepskiego patentu.

A moze ktos z rodziny zamienil kluczyki?

Ostania mozliwosc ,to ,ze to nie twoj samochod :P

pozdrawiam

Opublikowano
mam centralnego. Wydaje mi sie, ze to cos z silownikiem

zajec29 - czy Ty do tej pory zamykałeś drzwi każde osobno wciskając kołek a potem dopiero drzwi kierowcy z klucza ? czy zamykały się wszystkie na raz ? może chodziło o brak alarmu fabrycznego i centralnego i pilota ?

jeżeli zamykały się wszystkie pz przekręceniu klucza - ta padł Ci akumulator - musisz podnieść klamkę pasażera przekręcić klucz ,podnieść ponoiwnie i ponownie przekręcić - będziesz widział jak powoli podnosi się cypej - może trzeba jaszcze powtórzyc - otwożysz tyloko te drtzwi - pozostałe rygielkami ...

jak nie To ja już chłupi jestem - zeby dwie wkładki i jeszcze z bagażnika ... a kluczem kręcić umiesz ? jak idzie nim przekręcić to poprubój z podnoszeniem klamki ....

* - w zależności od typu i wyposażenia