Skocz do zawartości

WAWA-ma ktos uzyczyc licznika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podejzewam ze moj licznik ma jakis feler,po kilku minutach zaczyna zapalac sie kontrolka ASC(temat juz drazony na forum i narazie bez rezultatu),spr. juz wszystko,bledy nie wyskakuja,przyszedl czas na podmiane licznika. Moze ma ktos uzyczyc na chwile licznika(demontaz jest bardzo prosty)w celu sprawdzenia czy kontrolka sie zapali. E34 525 92r.
Opublikowano
podjedź na szrot na Jasminową 10 we Włochach, albo do sklepu BMW na Strzelecką-tam z pewnością Ci pomogą i pożyczą w celu sprawdzenia :cool2:
Opublikowano
z tym szrotami to jest roznie z ta pomoca,a na szczeleckiej kiedys polecili mi zepsuty towar wiec juz do nich nie jezdze,bo wszyscy sie wtedy wypieli du... i winnego nie bylo. Na czecha(pod mostem) sprzedal mi gosciu dzwi od zwyklej e34 przednie bez elektroniki szyb,zapewnial ze na bank bedzie wszystko pasowac,okazalo sie ze zamki i korby trzeba przerabiac wiec chialem mu to oddac(specjalnie sie pytalem czy wszystko pasuje bez przerabiania)-gosciu miat tysiace wytlumaczen i towaru nie przyjol i do dzis staja w piwnicy. Ja nie musze to do nich nie zajezdzam.
Opublikowano

Cześć,

Widzę że znacie miejsca z częściami; ja jeszcze nie potrzebowałem poza eksploatacyjnymi żadnych dodatkowych ale jak ostatnio ktoś na parkingu w Łodzi pod Manufakturą "zaparkował" mi w zderzak to potrzebuję parę drobiazgów.

Pomóżcie koledzy i podajcie parę namiarów w Wawie: szroty, używane, nowe.

Dzięki i pozdrawiam.

• 2 lata później...
Opublikowano
Cześć,

Widzę że znacie miejsca z częściami; ja jeszcze nie potrzebowałem poza eksploatacyjnymi żadnych dodatkowych ale jak ostatnio ktoś na parkingu w Łodzi pod Manufakturą "zaparkował" mi w zderzak to potrzebuję parę drobiazgów.

Pomóżcie koledzy i podajcie parę namiarów w Wawie: szroty, używane, nowe.

Dzięki i pozdrawiam.

Kolego nie strasz mnie, że takie rzeczy sie dzieja pod Manufakturą :mad2: już tam autka nie będe parkował, sorki za off
Opublikowano
Niestety ale to prawda - jestem tam parę razy w miesiącu i już nie parkuję na parkingu przed głównym wejściem :(