Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje bmw e30 cabrio bez prawa rejstracji lub dokumntow, albo bez silnika, orientujecie sie gdzie mozna kupic takie samochody, gdzie za takimi patrzec?

Pozdrawiam i czekam na odp.

Opublikowano
nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz, nikt ci nie przyprowadzi pod dom z posta na forum.. musisz sie rozejrzec w zrodlach - allegro, ebay, pojezdzic na szroty... jak nie ma kto przywiezc to sam pojedz z laweta albo wynajmij kogos.. a ludzie co jezdza po samochody to sa nawet na tym forum, searchem moze znajdziesz.. mozesz tez znalezc ludzi co sprowadzaja w innych samochodach na allegro - polowa ofert zwlaszcza w zachodniej czesci kraju to ludzie co przerzucaja fury na handel
Opublikowano
Najchetniej bym kupil wlasnie takie pizdzone auto. Jezeli chodzi o wyjazdy za granice to bylem 4 tygodnie temu w niemczech w bawarii i generlanie nie ma zadnego wyboru samochodow...a jakiej odpowiedzi oczekiwalem... myslalem ze moze ktos zna jakies place gdzie stoja same z rodziny bmw lub podobne szroty gdzie mozna kupic samochody bez dokumentacji...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
najlepiej takie auto to sobie od zlodzieji kup...

śmieszne Twoje pytanie :)

bardzo zabawna jest twoja podpowiedz

ciekawe czy jak by szukal E39 2.5 TDS Touring to tez bys polecil mu zlodzieja :duh:

Opublikowano

ciekawe czy jak by szukal E39 2.5 TDS Touring to tez bys polecil mu zlodzieja :duh:

Podpowiedz taka jak pytanie - wystarczy napisac po co mu takie auto (bo mnie to troche dziwi) i juz bedzie wszystko jasne i nikt nie bedzie sobie zartowal.

Opublikowano

Podpowiedz taka jak pytanie - wystarczy napisac po co mu takie auto (bo mnie to troche dziwi) i juz bedzie wszystko jasne i nikt nie bedzie sobie zartowal.

np na czesci

ja z checia bym kupil orginalnego is'a tez wlasnie dla czesci