Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam Wsszystkich serdecznie. Mam pytanko odnośnie testów komputerowych na desce rozdzielczej(przepraszam za nie umiejętność opisania mojego problemu)Z tego co wiem i widze jak robie to jest 21testów orjentuje sie tylko w 2 pierwszych mniej więcej.Do czego służy pozostałe 19testów?I jesli mozecie to powiedzcie jakie informacje wyswietlane są w tescie nr 01,bo mi sie wyświetla ale po niemiecku.z tego co widze w tescie nr 01 jest nr nadwozia ale nie wiem jakie dalej sa wyswietlane informacje.No i test nr 02 to test kontrolek i wskazówek na desced rozdzielczej(na moje oko)Jelsi ktos wie bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam Wszystkich klubowiczów.[/b]Krasek bardzo Cie prosze daj linka do mojego postu jesli mozesz jestem nowy i nie wiem dokłądnie co i jak jeszcze. Edytowane przez karol2522
Opublikowano

testy

1. Test komputera

2. Aktualne spalanie (litrow/100km)

3. Srednie spalanie (litrow/godzine)

4. Srednie spalanie (litrow/100km)

5. Aktualny zasieg

6. N/A

7. Srednia ilosc paliwa w zbiorniku (litry)

8. Aktualna predkosc (kph)

9. Napiecie instalacji (V)

10. Kraj/Jezyk (Us.Spa.Ger.Jap etc.)

11. Zegar am/m

12. Srednia predkosc

13. ETA

14. Data systemu komputera

15. Diagnostyka

16. N/A

17. Dane samochodu

18. Zmiana alarmu

19. Zablokowac/odblokowac OBC

20. Korekcja pojemnosc zbiornika.

21. Resetowanie wszystkich bledow

Dane te sa z forum od jack235e, tylko ze np u mnie to test 01 to dane buni a test 02 te test zegarów, ale zorientujesz sie gdzie co jest, powodzenia

• 1 rok później...