Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś już ogarniał.

licznik wymieniony- dopisany i działa.ale ucieło mi asystenta świateł,wyświetlanie informacji na head up , (tylko znaki i szybkość) włączenie przeciwmgielnych tylnych tylko po załączeniu przednich.\jeśli ktoś może pomóc byłbym wdzięczny bo nie wiem gdzie wsadzić łapy

jeśli ktoś ogarnie ze śląska chetnie podjade

Opublikowano

Zobacz czy masz dopisanego asystenta świateł do FA. Jak miałeś fabrycznie to to jeżeli chcesz żeby był aktywowany automatycznie przy włączeniu świateł to musisz dokodować to do FRM. Ogólnie wygląda, ze FRM zostało przywrócone do domyślnego kodowania (włączenie przeciwmgielnych tylnych tylko po załączeniu przednich).

15 godzin temu, pet1 napisał(a):

ale ucieło mi asystenta świateł,wyświetlanie informacji na head up , (tylko znaki i szybkość)

to musisz zakodować w 6WB (o ile się da, nie wiem)

Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination