Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupuje amortyzator sachs na przód nr katalogowy który obecnie posiadam na prawej stronie to 556832 ma przejechane 4 tyś km , ten amor został wycofany  i został zastąpiony nr 556834 i pytanie  czy ten amortyzator jest krótszy  czy taki sam jak 556832 czy będzie różnica jak tylko jeden wymienie ? on podobno jest wzmacniany , proszę o doradzenie

• Moderatorzy
Opublikowano

834 to amortyzatory do M-Tech i mają krótszą kolumnę i krótszy skok.

Opublikowano
11 godzin temu, Fuser napisał(a):

834 to amortyzatory do M-Tech i mają krótszą kolumnę i krótszy skok.

Bardzo tobie dziękuę o 3-4 cm  są krótsze ? 

• Moderatorzy
Opublikowano

O ile są krótsze to nigdy nie mierzyłem, ale mam w obu autach Sachs'a i w tym z fabrycznym M-tech na dole w zwrotnicy jest więcej luzu i auto stoi niżej. Jak chcesz więcej szczegółów odnośnie konkretnych części to lepiej pytać Maćka Źiółkowskiego z czescidobmw.pl w dziale sponsorowanym jest taki temat.

Opublikowano
2 godziny temu, Fuser napisał(a):

O ile są krótsze to nigdy nie mierzyłem, ale mam w obu autach Sachs'a i w tym z fabrycznym M-tech na dole w zwrotnicy jest więcej luzu i auto stoi niżej. Jak chcesz więcej szczegółów odnośnie konkretnych części to lepiej pytać Maćka Źiółkowskiego z czescidobmw.pl w dziale sponsorowanym jest taki temat.

dzięki wielkie, dzisiaj zamawiam amorki