Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam f34 2020 ekran 6,5 bez navi. Chce zamontować ekran 10 cali Linux/android lub ewentualnie boxa. Czy jest ktoś kto może pomóc mi odpłatnie to zamontować i dobrać? Jestem z Krakowa mogę dojechać do powiedzmy 200 km. Dodatkowo może chciałbym kamerkę cofania

Opublikowano

Hej,

Jakbym miał polecić, to osobiście kupiłem od Chińczyka taki:

https://pl.aliexpress.com/item/4000096869350.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.30.67dd1c24Z2zCT9&gatewayAdapt=glo2pol

Działa bardzo dobrze, carplay, android auto, można włożyć sim i mieć samodzielne urządzenie z androidem. w zestawie jest klamka klapy wraz z kamerą. ogólnie jestem bardzo zadowolony.

Co do montażu, to jest on bajecznie wręcz prosty i zajmuje z 30 minut. Potrzeba w sumie tylko jeden torx bo wszystkie są takie same. Byłem zaskoczony jak prosto jest to zrobić. Chińczyk tak dostosował, że wszystko wpinasz w fabryczne wtyczki. Zwróć tylko uwagę jaki masz czy to NBT, czy CIC(nie pamiętam dokładnie nazwy). Można rozróżnić po wtyczkach z tyłu.

tutaj masz filmik jak się to robi: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 22.06.2025 o 13:53, pablonzo napisał(a):

Hej,

Jakbym miał polecić, to osobiście kupiłem od Chińczyka taki:

https://pl.aliexpress.com/item/4000096869350.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.30.67dd1c24Z2zCT9&gatewayAdapt=glo2pol

Działa bardzo dobrze, carplay, android auto,

A czy można się przełączyć na oryginalnego idriva?tam gdzie mam ustawienia auta 

I czy działa pokrętło idriva?

Opublikowano
W dniu 28.07.2025 o 21:16, przemko216 napisał(a):

A czy można się przełączyć na oryginalnego idriva?tam gdzie mam ustawienia auta 

I czy działa pokrętło idriva?

Można przełączać na idrive kiedy chcesz. Możesz ustawić żeby tylko on się włączał. Pokrętło działa.