Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w trakcie budowy swojej 520i wymarzonej 😀 leci jej 11 rok u mnie i wreszcie spełniam marzenia a więc:

Dołożyłem telefon 

Dodałem navi 3/4 ale bez opcji navigacji, utknąłem w miejscu bo chciałbym aby mi pokazywał board komputer, dołożyłem zegary Low Obc, da się jakoś zrobić żeby godzina i data była?IMG_20250511_203620.thumb.jpg.dfcd88983f1747e1099b27084f11fd06.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zegary muszą być high, żeby była godzina to na upartego możesz sobie podłączyć MID w bagażniku.

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
4 godziny temu, szumrak napisał(a):

Zegary muszą być high, żeby była godzina to na upartego możesz sobie podłączyć MID w bagażniku.

Możesz mi wytłumaczyć troszkę jaśniej;)?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć tylko datę i godzinę to możesz podłączyć sobie MID na którym ustawisz godzinę i datę i gdzieś go schować, data i godzina będzie widoczna na ekranie navi. Jeżeli chcesz żeby komputer pokazywał spalanie, zasięg itp to musisz licznik zmienić na high, przy tym liczniku będziesz też miał datę i godzinę na ekranie navi.

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano
2 godziny temu, szumrak napisał(a):

Jeżeli chcesz mieć tylko datę i godzinę to możesz podłączyć sobie MID na którym ustawisz godzinę i datę i gdzieś go schować, data i godzina będzie widoczna na ekranie navi. Jeżeli chcesz żeby komputer pokazywał spalanie, zasięg itp to musisz licznik zmienić na high, przy tym liczniku będziesz też miał datę i godzinę na ekranie navi.

Dzięki za odpowiedź już wszystko jasne