Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Dziś spotkała mnie przykra niespodzianka. Poszedłem wyczyścić szyby w aucie i okazało się że panoramy nie da się otworzyć. Zero reakcji nawet podsufitki. Przyciskając przycisk  słychać cyknięcie ale nie za każdym razem i tyle. Błędów żadnych w opcji sterowania dachem też nie ma pod bimmertool. Niby resetowanie dachu to przytrzymanie przycisku wciśniętego przed dłuższy czas ale to też nie działa. Znalazłem info żeby wyjąć bezpiecznik ale cholera nie wiem który u mnie jest od panoramy 🙄 i szczerze nie wiem czy to coś zmieni...

jakieś pomysły co się to mogło stać? 

20250427_104716.jpg

Edytowane przez feel_x

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziś dach otworzył się w każdym kierunku, testowałem kilka razy i za kazdym razem działał jak powinien. 🤦‍♂️

Ciekawe czy jednorazowa przygoda czy znowu się powtórzy. 

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oby oby. Powiem szczerze że bardzo rzadko otwieram. Może dlatego mu odbiło,zdziwił się że nacisnąłem a nie był na to przygotowany po zimie 😂.

• Haha 1

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Uspienie auta pomaga na wiele takich bolączek. Ja swoj otwieram praktycznie codziennie , nawet zima lubie jezdzic z otwartym lub uchylonym.