Skocz do zawartości

Nie moge znaleść częsci do m43, moze ktos posiada?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tą cześć kupisz tylko w ASO lub w sklepach które oferują orygianlne częsci - - nie ma zamiennika. Ja zapłaciłem 40zł za ten element. Jak będziesz kupował w ASO to podasz numer VIN auta i wtedy dokładnie określą numer części
Opublikowano
Dokladnie, sam wymienialem taka czesc a dokladnie nr 9. Zamiennika nie bedzie, tylko oryginaly. Albo ASO albo dealer BMW :twisted2:

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Kupiłem króciec w zeszłym tygodniu w BMW. Ubawiłem się niezmiernie kiedy facet pokazał mi czym różnią się oprócz ceny (różnica 35zł) króciec z przed września 95r i po (bo wtedy właśnie się zmieniły), mianowicie różnią się one kątem wygięcia gdzieś o 10*. Dlatego w ogóle się nie zastanawiałem i wziąłem ten sprzed września 95r, choć silnik jest z końca 95r. Założyłem, wszystko gra, wydaje mi się ze nawet jest lepiej bo kąt jest bardziej dopasowany do węża. Dlatego polecam wszystkim nie przepłacać i kupować ten króciec montowany w silnikach M43 do września 95r. Pozdrawiam!