Skocz do zawartości

<t>Zmieniać kolor czy zostawić jak jest?</t>  

40 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No no no, delphin to nie szary, sam takiego mam :) szarosc jest chyba efektem zuzycia lakieru. Tylko orginal.

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano
delfin :) jest ok czerwona beemka to porażka ... ten kolor pasuje niestety tlyko do e36 :/

no racja, czerwony tylko do Beci w E36 pasuje w wersji dwudrzwiowej z szyberdachem, ciemnym wnętrzem i zagłówkami z tyłu...

Do innych BMW jakoś czerwony nie podchodzi, szczególnie jak są z gazem...

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg

Opublikowano

507 w czerwonym wyglada cudnie :modlitwa:

wogole to czerwien to jeden z moich ulubionych kolorow ktore swietnie pasuja do BMW np. BMW Browarka wyglda cudnie albo E24 ktora keidys byla na allgero w tej czerwieni wygldala super albo M5 E28 w czerwieni doslownie obled ale wiadomo kazdy lubi to co lubi a najczesciej lubia srebrne i czarne :|

moje modele
Opublikowano

Ja mam letkie zboczenie na punkcie czarnego :twisted2: czerwona E24 jest mniam :mrgreen: a jak ma dobrze politure polozona to w ogole odlot ....

ale ...... radosci moja radosci, znasz moje zdanie hihi jak byla delphingrau, to niech taka zostanie :8)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

zalew slonce nie znasz sie :twisted2:

http://www.7-forum.com/news/news2004/m6/bmw_m6_p0017467-c.jpg

no moze 5er i 7er czerwony to nie za bardzo :wink: ale 6er, Z4, nowa 3er coupe i 1er wygladaja w czerwonym super :mrgreen:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
JULE masz moj gust podoba mi sie to :cool2: ale seria 5 e28 wyglada super :cool2: raz widzialem E38 czerwone shadown line i moim zdaniem super :D czerwony do wsyztskiego pasuje :8)
moje modele
Opublikowano

Ech czerwona e24... Piękno od A do Z! Sex na kółkach! Trzeba zobaczyć nie na fotkach ale na żywo! Jestem absolutnie zakochany w takiej konfiguracji:)

Co do delfina to zaczął mi się coraz bardziej podobać więc zostaje :)

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano
Jestem za Delfinem :wink: w deszczu nie ma sobie równych :cool2:

Potwierdzam!! :clap:

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna