Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sprzedam swoje ukochane BMW F30 328i z 2012 roku w wersji Sportline, kolor szary mineralny. Przed wystawieniem na otomoto spróbuję sił tutaj, BMW E87 sprzedałem w 2 dni dzięki forum 🙂

Najważniejsze informacje:

1. Przebieg ok. 146k km udokumentowany w 100%. Samochodem jeżdżę od 2016 roku. Jestem drugim właścicielem - odkupiłem je od dealera BMW Premium Arena w Łodzi przy przebiegu około 64k km w 2016 roku.
  2. Fabryczne 245KM - nie bawiłem nigdy się w podnoszenie mocy.
  3. Z wyposażenia m. in. reflektory ksenonowe, klimatyzacja automatyczna dwustrefowa, fotele sportowe (podgrzewane), skórzana tapicerka, duża nawigacja NBT, tempomat, czujnik deszczu/zmierzchu, zestaw głośnomówiący, sportowa skrzynia biegów z łopatkami przy kierownicy, wejście USB, alarm.
  4. Auto jest bardzo zadbane, w środku nic nie jest poniszczone. Nie wygląda w ogóle na swój wiek.
  5. Aktualnie na felgach kołach 17 calowych zimówkach, dodatkowo mam letnie koła 18 cali ze świeżymi oponami.
  6. Modyfikacje jakie kiedyś robiłem w aucie: tłumik końcowy M-performance (daje bardzo fajny efekt jak na silnik 2.0), lotka na klapie bagażnika, zmienione audio fabryczne na dedykowane BMW, dołożona duża nawigacja NBT z touchpadem, sprężyny Eibach Pro-kit, obszyta kierownica na wzór m-pakietu.
  7. Dodatkowe informacje: przy ok 85k km wymieniony komplet rozrządu wraz z pompą oleju w ASO BMW Inchcape (faktura z usługi). Przy 120k km wymieniony olej skrzyni biegów w Stando - olej czyściutki był, brak jakichkolwiek opiłków na magnesach w misce olejowej - mam zdjęcia z wymiany. Skrzynia chodzi perfekcyjnie. Olej silnikowy wymieniany co roku (nigdy nie zrobiłem więcej niż jakieś 12k km w ciągu roku, a ostatnio robię po 6-8k km). Akumulator jakoś był wymieniany ok. 2 lat temu - wcześniejszy przeżył 11 lat od nowości. Wszystkie filtry, rzeczy eksploatacyjne robione na bieżąco.

Auto w pełni sprawne, sprzedaję, gdyż zmieniłem na touring.

Cena: 64 000zł. W razie zainteresowania proszę o kontakt na PRIV. Do zobaczenia we Wrocławiu.

Dodaję zdjęcia jak samochód wygląda po umyciu detailingowym, które wiele razy zafundowałem swojej buni.

image.thumb.png.5ceabcb9384989e713aada2ff4a06690.png

image.thumb.png.b8cd9d3c212b5b0be0e642313a162930.png

Edytowane przez Sweeper
  • Lubię to 1

.

• 4 tygodnie później...