Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Zainstalowałem program inpa i mam pewne pytanie... moja inpa pokazuje błędy w dosyć dziwny sposób tj, wywala listę wszystkich modułów po skanowaniu i pokazuje moduły nawet te które nie mają błędów, wyswietla tylko same kody bledow bez zadnego opisu, natomiast inpa kolegi pokazuje tylko po skanowaniu same błędy z kodami usterek i opisem.. w czym jest różnica ? Wrzucam screena mojej inpy, a na zdjeciu laptopa z youtube jest to o co mi chodzi.

Beztytuu.thumb.jpg.eedc63209008a37793a98eb378ba13b4.jpgBeztytuu2.thumb.jpg.84623d025cc5cd54c5eda3330f8ccb8a.jpg

Edytowane przez pscukier
Opublikowano

Zalecam    postudiować  obsługę  programu  Inpa.

(  ty zrobiles  ogulnie   test  , błędny  całego samochodu 

A kolega  niżej   jest juz w  konkretnym module   np . ECU   )    dlatego  jest więcej informacji 

Opublikowano

Przede wszystkim do F3x uzywaj ISTY a nie INPY.

INPA jest do serii E i być może nieprawidłowo działa z serią F. 

43 minuty temu, aramiel123 napisał(a):

A kolega  niżej   jest juz w  konkretnym module   np . ECU   )    dlatego  jest więcej informacji 

I tak i nie. Robiąc diagnostyke całego auta wystarczy zjechać strzałką na dół i poniżej pojawi się juz lista błędów z opisami i freeze frame. Skanując konkretny moduł szczegóły błedu sa wyświetlane od razu. 

Opublikowano
W dniu 23.10.2024 o 12:18, aramiel123 napisał(a):

Zalecam    postudiować  obsługę  programu  Inpa.

Masz rację, dzięki temat rozwiązany...