Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję instrukcji do radia bmw bussines cd w wersji polskojęzycznej!!Instrikcje do CAŁEGO auta są ale brak do radia.Jeżeli ktoś mógłby podać jakieś namiary jak zdobyć to proszę o info!!

Pozdrawiam :roll2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja bym sie też podłaczył do tematu , bo za każdym razem jak włączam samochód , to mi radio wyje na cały regulator i grają tylko głośniki od strony kierowcy,czy ktoś wie jak to zaprogramować,ustawić tryb memory czy coś podobnego,byłbym wdzieczny za podpowiedź :modlitwa:
Opublikowano

a ja nie wiem jak zrobic zeby radio zapamietalo mi dana stacje pod np. przyciskiem 6 (pod ktorym mam juz jakas tam stacje).

Ustawiam scanem albo recznie stacje na xxx.xx Mhz i nie wiem jak zaprogramowac ja pod klawisz - przytrzymanie nic nie daje, dusilem juz wszystkie przyciski i nic.... :(

Mam radio starszego typu czyli z malym wyswietlaczem :(

Opublikowano (edytowane)
Ja bym sie też podłaczył do tematu , bo za każdym razem jak włączam samochód , to mi radio wyje na cały regulator i grają tylko głośniki od strony kierowcy,czy ktoś wie jak to zaprogramować,ustawić tryb memory czy coś podobnego,byłbym wdzieczny za podpowiedź :modlitwa:

To dokładnie jak u mnie. Czy ktoś ma na to sposób?

EDIT: Już się doczytałem że to raczej nienaprawialne :| .

Edytowane przez Italiano
Opublikowano
znalazłem coś takiego................. ,że jak przytrzyma się "LD" trochę dłużej po włączeniu samochodu to zagrają wszystki głośniki ale trzeba dodac sopranu i bassu bo ustawienie wszystkiego bedzie tzw liniowe w położeniu środkowym