Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj chciałem wymienić żarówki w moim compacie. Co sie okazalo.. nie ma tam H1 i H7 jak pisalo na forum, lecz HB3 i HB4. Chcialem zamienic je na Phillips blue vision, lecz nigdzie nie moge znalezc zarowk hb z tej serii. Moje pytanie brzmi czy znacie jakich producentow, sprzedawcow allegro ktorzy posiadaja takie "kolorowe" żarówki???

PS. Compact jest z '97, bez soczewek.

Pozdrawiam

Opublikowano
Jesli chodzi o Blue Vision to nie wiem czemu kazdy je tak chwali... Daaawno temu je kupilem bo mialem kupon "kup jedna, druga za darmo" i troche zalowalem kasy nawet za jedna. Efekt jest slaby, trzeba wiedziec ktora byla wymieniona zeby zauwazyc roznice. Wydaje mi sie ze jak juz taka zarowke, to Silverstar jest troszke lepsza... ale ogolnie wydaje mi sie ze za to co sie dostaje, to powinno sie placic duzo mniej, bo w koncu to jest normalna zarowka z lekko niebieskim szklem.