Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawiają mi się komunikaty dotyczące braku wszystkich świateł. Podmieniałem moduł komputera i dalej to samo. Nawet elektryk się poddał. Może ktoś ma pomysł co zrobić w tym kierunku?
Opublikowano
Jeśli jest to co myślę to stawiasz browar :wink: Odepnij silniki regulacji wysokości świateł i zobacz czy problem zniknął miałem to samo u mnie pomogło dzięki temu forum :roll2:
Opublikowano
u mnie jest to samo "dip beam" i nic nie daje podmiana zarowek, komputera, czyszczenie styków, a tego do ustawiania swiatel nie mam (nie moge znaleść???)
Opublikowano
Wydaje mi się że wszystkie e32 były wyposażone w silniczki regulacji świateł może się mylę ??? masz pod kierownicą po prawej stronie potencjometr ?
Opublikowano

Mozliwe że zimny lut, ale przeważnie zimne luty powstają na lutowaniu przekaźników do płytki, które odpowiadają za załączenie napięcia prądowego już do zasilenia danych świateł. Rozumiem problem z jednym światłem, ale wszystkie?

Wydaję mi się że problem będzie istniał w zasilaniu modułu świateł w wyniku czego brak komunikacji z modułem check control prowadzi do pojawiania się komunikatów.