Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie , nie wiem czy tak oryginalnie nazywa się ta opcja ale chodzi mi o kamerę na żywo która wyświetla się na zegarach podczas jazdy a gdy np włączymy nawigacje to na tym obrazie na zywo są wskazówki dotyczące trasy.

Odebrałem z 2 tygodnie temu swoją g60

Mam w wyposażeniu pakiet innowacji 

Kamery 360 itp

Oraz live kokpit profesional , ale na zegarach w opcjach nie mam tego do wyboru aby wlaczyc kamerę na żywo czy ktoś zna rozwiązanie? 

Opublikowano

Jeździłem w PL autem testowym 520d z salonu w Warszawie i była ta opcja na pewno dostępna. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak chłopaki pisali wyżej jak wlaczys nawigacje to wtedy przy skrzyżowaniach włącza się kamera na żywo z wskazówkami gdzie masz jechać. Jeżeli chciał byś mieć dostępna opcje ciągłego podglądu z kamerki to na pewno trzeba mieć asystentow jady ale nie wiem czy wystarczy plus czy musi być profesional 

Opublikowano

ja mam asystenta jazdy profesional i mozesz jechac z wlaczona przednia kamerka na zegarach caly czas. sprawdzone info. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie jest problem, że mam AR, ale nie wyświetla, gdyż niby mam czekac ok 10 minut i przejechałem ponad 200km i nic.

Opublikowano
W dniu 2.11.2024 o 18:40, kivlov napisał(a):

U mnie jest problem, że mam AR, ale nie wyświetla, gdyż niby mam czekac ok 10 minut i przejechałem ponad 200km i nic.

I masz jakis progresw tym temacie?

Opublikowano

Tak - trzeba włączyć na głównym ekranie tylko nawigację BMW i przejechać z nią 10 minut i samo się aktywuje AR - jak przejechałem 300km z nawigacją i radiem na ekranie to nie działało. Dziwne - jakiś chyba błąd aplikacji. Teraz cały czas działa.