Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wymianie wahaczy, drążków, łączników stabilizatorów i gum stabilizatorów, przestawił się kąt kierownicy w lewo. Po 5km zaświeciła kontrola trakcji oraz kontrolka hamulca ręcznego, wiec pojechałem na zbieżność i po ustawieniu kierownicy na prosto i przejechaniu 1km kontrolki zgasły. Później zauważyłem, że podczas pokonywania zakrętu w lewą stronę kontrolka trakcji zaczyna migać i samochód traci moc, pod kompem nic nie pokazuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam właśnie taki sam problem, zapaliła się kontrolka, migała i auto spadło z obrotów. Po redukcji biegów wszystko wróciło do normy. Podłączam się pod wątek i pozdrawiam 

Edytowane przez matiimario
Za mało informacji
Opublikowano

U mnie znów pojawił się problem z kontrolką od trakcji oraz ręcznego, po zrobieniu dłuższej trasy (Ok. 35km) zapala się trakcja i kontrolka ręcznego na żółto. Po zgaszeniu i ponownym odpaleniu kontrolki gasną. Poza tym nie udało mi się uporać z tą migająca kontrolką od trakcji która miga przy pokonywaniu zakrętu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak masz DSC to zacznij od kalibracji czujnika kąta skrętu.

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)