Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co robia w tym programie to nie jest zaden tuning tylko wiesniaczenie samochodow. Goscie nie maja pojecia o audio, montuja sprzet audio bez pomyslu, skladaja klocki byle drozsze i wieksze. Samochody katuja jakimis spojlerami itp. Mi najbardziej odpowiada niemiecki styl tuningu zewnetrznego - piekny lakier, 0 spojlerow, gleba i PIEEEEEKNE WIEEEELKIE KOŁA :)

Nie oddalbym do pimpmycar nawet zapuszczonego trabanta :P

Ponadto tuning to raczej grzebanie w silniku a nie robienie choinki z samochodu. Szkoda gadac co robia idioci pod przewodnictwem turbokretyna Xcostam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie Pimp My ... to wioska :duh: Kupa świecidełek, suszarki do własów, rożna, grille itd.

Co do Foose-a to :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Elora to marzenie chyba wszystkich, oglądałem go na Discovery i jestem pełen podziwu dla tego gościa, fakt faktem że u nas takimi wozami nie pijeździsz za bardzo, ale jaka musi być frajda trzymać takie arcydzieło w garażu i w niedz. na przejażdżki :dance: :cool2: :norty:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"