Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! Zamierzam kupic bmwe46 w diselku. Jak według was te samochody sie sprawują? Czy kupujac taki samochód z przebiegiem 200 000 km jest juz jakims duzym ryzykiem? Prosił bym o jakies wskazówki. Pozdrawiam
Opublikowano

to bedziesz miał juz autko dotarte. Kazdy mowi ze tej klasy i na diesla samochód 200tys to nic!!!

Jakbys mial benzynke to bylo by o wiele gorzej!!

Opublikowano
a ja po czwartkowej trasie 800km zauważyłem dziwne buczenie z tyłu przy prędkościach w przedziale 90-110km/h potem cisza , i zastanawiam sie co jest grane , most - łozyska czy może opony ? bo tyle co zmieniłem na nowe zimowe - nie kojażę czy wcześniej miałem takie coś czy nie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
pierwsze sprawdzilbym opony.czesto wymienia sie rozne rzeczy np lozyska ,a przyczyna tkwi w oponie (wylezakowana ,lub nie przewazona)w przypadku sezonowej zmiany.pozdrawiam
Opublikowano
No właśnie , ja nie pamietam jakiegośbuczenia na oponach letnich lub nie mogę sobie przypomnieć co mnie dziwi - teraz kupiłem nowe Nokian WR i przy 100-110km/h słuchać jakieś buczenie z tyłu - nie mam oddzielnych felg na lato więc nie mam jak przełożyć by to sprawdzić , opony są dobrze wyważone bo zmieniam je u pewnego gumiarza