Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, 

auto jest następujące -> https://allegro.pl/ogloszenie/bmw-seria-3-bmw-seria-3-iv-e90e91e92e93-bmw-15230447837 

VIN to WBAUS31080A527660

Krótko, mój tato chce auta dla siebie i do jazdy dookoła komina. Auto ma sprawnie i bezpiecznie dojechac do A do Z stąd najważniejsza jest bezpieczna przeszłość auta. Żadna turbo moc lub super ekstrasy są niepotrzebne. 

Pozdrawiam,

Mariusz

Opublikowano

Ale VIN jest przecież w tytule jak i opisie ? I tak, jest golas. Bardziej interesuje mnie jego przeszłość i ewentualne usterki/trudności, które ktoś może odszuka. 

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Golas totalny, ale za to z silnikiem który jest słaby i może wygenerować potężne koszty obsługi, idealne połączenie 😄

dodatkowo odcienie prawej strony coś mi nie grają ale słaba jakość zdjęć nie pomaga.

• Lubię to 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tak, możesz prosić kogoś komu za to zapłacisz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 21.04.2024 o 19:41, szejk__ napisał(a):

Krótko, mój tato chce auta dla siebie i do jazdy dookoła komina. Auto ma sprawnie i bezpiecznie dojechac do A do Z stąd najważniejsza jest bezpieczna przeszłość auta. Żadna turbo moc lub super ekstrasy są niepotrzebne.

Z tego opisu wynika, że Twój tata zdecydowanie nie szuka BMW.

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1