Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciał bym do swojej beci założyć elektryczne szyby ile takie coś morze mnie wynieść i co będzie mi potrzebne
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
też bym chciał, jak chciałem kupić jakiś czas temu to na allegro koleś, chciał oddać jakoś za 400-500zł komplet dwoch elektrycznych szyb z osprzetem całym do nich. Moze i sie da taniej i drozej tez pewnie mozna ja mailem styk z taką cena:) ale mialem inne wydatki :(
Opublikowano

nie wiem jak si ete szyby tam dokladnie montuje ( chodzi mi o szyny czy prowadniece) u mnie widzialem ze jest to klopotliwe chyba do mechanizm jest chyba przynitowany jakos do drzwi, Kostki elektryczne sa na bank polo lusterka.Tak to wywa ze na elektryce poskompiono w tym BMW.Szkoda szkoda ..............klik i szybka w dol.........klik i szybka w gore.

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano
bylem u kolesia ktory sprzedaje na czesci tylko BMW E36 ma ich kilka i ma bardzo przystepne ceny za czesci uzywane. Za caly zestaw do elektruki ze wszystkim do drzwi przednich chcial 150 zl i mowil ze ma kogos kto moze mi to nawet zalozyc. Moze na wiosne sie skusze. Pozdro
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Witam wszystkich czytałem wasze posty i mnie też by interesowały elektryczne szyby do E36. Szujałem na allegro i takie se ceny zyczą że szok. Mozecie jakiś pomuc. Dzieki :)
Opublikowano
wszystko da sie zrobic, tylko jak wiadomo nic za darmo.. a swoja droga to jak wy kupowaliscie te swoje e36 bez elektrycznych szyb?? przeciez to podstawa :shock:
Opublikowano
bylem u kolesia ktory sprzedaje na czesci tylko BMW E36 ma ich kilka i ma bardzo przystepne ceny za czesci uzywane. Za caly zestaw do elektruki ze wszystkim do drzwi przednich chcial 150 zl i mowil ze ma kogos kto moze mi to nawet zalozyc. Moze na wiosne sie skusze. Pozdro

Na wiosnę? Czyli takie ceny są cały czas aktualne? Też chciałbym założyć, ale wszelkie roboty, które nie są konieczne zrobię dopiero jak będzie ciepło.

Opublikowano
nie wiem jak si ete szyby tam dokladnie montuje ( chodzi mi o szyny czy prowadniece) u mnie widzialem ze jest to klopotliwe chyba do mechanizm jest chyba przynitowany jakos do drzwi, Kostki elektryczne sa na bank polo lusterka.Tak to wywa ze na elektryce poskompiono w tym BMW.Szkoda szkoda ..............klik i szybka w dol.........klik i szybka w gore.

Grzebałem przy tym kiedys. Tak to wyglada:

http://free.of.pl/b/biapb/szyba/1.jpg

http://free.of.pl/b/biapb/szyba/2.jpg

www.foto.gbart.pl
Opublikowano
koles mieszka jakies 20 km od bydgoszczy, zadzwonie i sie zapytam jeszcze raz. Jak bedzie aktualne to napisze na forum i wtedy kontakt znajdziemyt juz jakis ze soba.
Opublikowano
tak wiec przed chwila dzwonilem do kolesia i niestety sprzedal caly zestaw wszystko co potrzebne za 200zl od przednich szyb od sedana, ma tylko do coupe. Powiedzial zebym odezwal sie za dwa tygodnie to moze bedzie mila. Jak ktos chce to na priva podam kontakt i wtedy zycze powodzenia, nic tylko sprawdzac co jakis czas bo dosc czesto sprowadza jakies E36 na czesci. Pozdro