Skocz do zawartości

Nie działają przyciski obok manipulatora skrzyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

zauważyłem że nie działa mi cały moduł z przyciskami górny lewy bok czyli - DSC, włączanie czujników parkowania oraz od systemu start stop - czy ktoś miał podobny problem?

Opublikowano
W dniu 25.02.2024 o 14:09, moik napisał(a):

Cześć,

zauważyłem że nie działa mi cały moduł z przyciskami górny lewy bok czyli - DSC, włączanie czujników parkowania oraz od systemu start stop - czy ktoś miał podobny problem?

ja nie miałem, ale jestem w stanie sobie wyobrazić że ktoś no wylał na to kawę, ponieważ bardzo blisko są cupholdery... podobno łatwo ściąga się pokrywę i można zobaczyć czy nie zalane

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Ku Ba napisał(a):

ja nie miałem, ale jestem w stanie sobie wyobrazić że ktoś no wylał na to kawę, ponieważ bardzo blisko są cupholdery... podobno łatwo ściąga się pokrywę i można zobaczyć czy nie zalane

też to rozważałem, ale oświetlenie ich działa, oraz sygnalizuje wyłączony start/stop w przypadku trybu sport, a domniemam ze nic by nie działało wtedy 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No a masz jakies bledy na desce, czyli ze Ci system PDC nie dziala albo jakis blad z kontroli trakcji? Bo jak nie masz, PDC dziala itd. to tez bym stawial, ze panel byl zalany i uszkodzil sie wewnatrz. Wygladaloby, ze BDC ma z nim normalna komunikacje itd.

Edytowane przez mmw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nie były zalane - wada fabryczna, serwis wymienił na gwarancji po miesiącu czekania za cześcią