Skocz do zawartości

Szklane elementy - crafted clarity - kryształ lewarek i przyciski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy ktoś spotkał się z symbolem M na tym lewarku? spotkałem się z wieloma egzemplarzami x5 z m pakietam z tym wyposażeniem, ale brakowało symbolu M na lewarku.

Na Waszych fotkach też nie ma. Zastanawia mnie to z czy to z bmw M czy jakaś naklejka.

image.png.a28c939f515b5e69c591a12fd58f3a6a.png

Opublikowano (edytowane)

Bardziej pasuje mi do jakiegoś Ali......., oryginał M ma zupełnie inaczej "ułożone" biegi (do tyłu w lewo, do przodu w prawo, 2x w prawo zmiana łopatkami). No i do M nie ma szklanych akcentów.

Żona ma x6 m-pakietowego w kryształach, ale bez tego znaczka M

Edytowane przez wilk325
Opublikowano

Wychodzi, że prawdziwe Mki to mają, reszta, nawet przy M pakiecie, nie. No chyba, że do któregoś rocznika taka była.

Ale powiem Ci iKac szczerze, tylko nie zdradzaj nikomu, wyglądu to nie zmienia, ładnie się prezentuje też bez tego :).

Opublikowano
5 godzin temu, DanielKZ napisał(a):

U mnie w M50d też mam oznaczenie M obok lewarka. 

Możesz wrzucić fotkę i zdradzić rocznik?:)

Opublikowano
2 godziny temu, kenhor napisał(a):

Wychodzi, że prawdziwe Mki to mają, reszta, nawet przy M pakiecie, nie. No chyba, że do któregoś rocznika taka była.

Ale powiem Ci iKac szczerze, tylko nie zdradzaj nikomu, wyglądu to nie zmienia, ładnie się prezentuje też bez tego :).

Ale ani M50i ani M50d to nie prawdziwe Mki. W M-ce nie ma kryształów.
Choć mnie ten dodatek zaskoczył - przyznaję.

Opublikowano
1 godzinę temu, DanielKZ napisał(a):

Produkcja końcówka 2020. 

Dzięki wielkie, myślę, że dużo nam to wszystkim wyjaśniło. Bardzo ładnie się to prezentuje w każdym wnętrzu . a Twoje jasne jest bardzo ładne także.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moje dochodzenie ujawniło że prawdopodobnie w topowych silnikach do przed liftem było to logo M w M50D i 50i. Także już wiem 😉