Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie zapytanie mam od tyg bmke z niemiec sprowadzona i jest czarna ma lusterka z migaczami stylu pisze ac Schnizer na feli czarne lampy z tylu i tak sie zastanawiam czy ona jest jakas wzmocniona bo ma normalny wydech (naczy tak wyglada ) ake taki sportowy poglos jak by jakis tlumik sportowy i hcialem sie dowiedziec czy Schnizer bral sie za ten samochud czy ma silnik mocniejszy bo niesadze zeby ja ktos robil bo kupilem od starszej babki a byla 1 wlascicielem ???? dajcie jakies linki czy cos dzieki z gory :D
Opublikowano

Człowieku jak już piszesz to napisz poprawnie Schnitzer nie Schnizer, a po drugie pisz zrozumiale bez literówek.

A to że Masz lusterka czy felgi nie świadczy o tuningu fabrycznym czy tego podobnym.

Opublikowano

316 i ac-schnitzer? hyhy bez urazy ale moze ktos kupil naklejke i kilka gadzetow, napewno za mechanike schnitzer sie nie bral ;)

+49 0 2 41 56 88 - 130

tu masz telefon do schnitzera - Pan jest strasznie mily,pomaga we wszyytskim odopwiada nakazde pytanie....ale sie usmial z 316 schnitzera

za to odpowiedzial na kazde pytanie a dzwonilismy w sprawie sprezyn - to sie nazywa obsluga!!!

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg

Opublikowano

Troszeczke gorzej jest z ACS-em w Warszawie. Jak pojechalem do salonu, to chlopaki nawet nie wiedzieli, ze byl taki silnik jak S3 :lol:.

Mieli dowiedziec sie dla mnie o uklad dolotowy i... jakos zapomnieli oddzwonic :lol: . A rozmowy to w ogole wynikalo, ze 'Panie, my sie tam nie znamy, jakis spoilerek i felgi, no ostatecznie chip, to mozemy ewentualnie sprzedac, ale do silnika to sie nie dotykamy, bo jeszcze cos spieprzymy' :lol:.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
316 i ac-schnitzer? hyhy bez urazy ale moze ktos kupil naklejke i kilka gadzetow, napewno za mechanike schnitzer sie nie bral ;)

+49 0 2 41 56 88 - 130

tu masz telefon do schnitzera - Pan jest strasznie mily,pomaga we wszyytskim odopwiada nakazde pytanie....ale sie usmial z 316 schnitzera

za to odpowiedzial na kazde pytanie a dzwonilismy w sprawie sprezyn - to sie nazywa obsluga!!!

Bez urazy, ale jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz...

Chyba, że twój strasznie miły Pan wie więcej niż twórcy _oryginalnego_ katalogu AC Schnitzera...

http://img316.imageshack.us/img316/938/acschnitzerkv1.th.jpg

Pozdrawiam,

Bartek