Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem na etapie kupna i na start 9% bez żadnych negocjacji. Handlowiec od razu powiedział że dostałbym 18% bez niczego gdybym mógł potwierdzić przynależność do jednej z grup zawodowych objętych promocją (lekarz, prawnik, etc.). Pare konfiguracji różnych modeli mi wycenił i za każdym razem te same parametry więc te 9% to jakaś lipa raczej i trzeba będzie cisnąć więcej :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do końca lutego była akcja w BMW, tak ze kupiłem x4 m30i ze zniżką 19% i do tego jeszcze oryginalne wielosezonowe dywaniki 🙂

Opublikowano
W dniu 7.03.2024 o 00:51, nebster napisał(a):

Do końca lutego była akcja w BMW, tak ze kupiłem x4 m30i ze zniżką 19% i do tego jeszcze oryginalne wielosezonowe dywaniki 🙂

Nie ma m30i w x4 chyba ze chodziło ci o m40

Opublikowano
W dniu 8.03.2024 o 22:23, Rafiksq napisał(a):

Nie ma m30i w x4 chyba ze chodziło ci o m40

Tak, w sensie mam x4 30i w m pakiecie 🙂

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, aktualnie podzwoniłem trochę po salonach.. proponują 10-13% rabatu oraz -6% od warunków leasingu. Dodatkowe wsparcie tylko dla lekarzy, wtedy 19%, ale podobno bez leasingu promo wtedy, więc na to samo wychodzi. A może macie jakiegoś sprawdzonego brokera, który jest w stanie zaproponować lepsze warunki. X4 M40i (ewentualnie d, jeszcze nie zdecydowałem)