Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ktoś się orientuje jak znaleźć numery koronki? E90 LCI 184kM nigdzie nie mogę ich znaleźć, a wymieniałem ostatnio czujnik i znów chyba przetarty 🤨 czy jest to wgl normalne że mam w LCI koronkę? Ponoć są w łożyskach więc jak to możliwe? 

IMG_9058.png

IMG_0415.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lci byly takie i takie. Koronka nie jest czescia wymienna, dlatego jej nie ma w schematach. 

Opublikowano
19 godzin temu, kkx5 napisał(a):

Lci byly takie i takie. Koronka nie jest czescia wymienna, dlatego jej nie ma w schematach. 

Oki, a możesz mi powiedzieć, bo teraz nawet już jak wyłączę trakcje to i tak kontrolki się zapalają. Czy jeśli kupię pierścień na allegro z VEMO, to czy on będzie pasować? Nie wiem na co zwrócić uwagę przy kupowaniu. A nie chce by nie pasował jak już ściągnę półoś. A tutaj zdjęcie jak wygląda czujnik po 3 miesiącach i jak odczytuje mi prędkość z tego koła. 

IMG_9276.jpeg

IMG_9255.jpeg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kazdy pierscien do e90 z alle bedzie pasowac. Mozesz smialo kupowac. Jesli sa, nie sprawdzalem tego, kup taki z klejem. Bardzo czesto polos jest tak zardzewiala ze po ostukaniu z rdzy, pierscien jest za luzny i dobrze go przykleic.