Skocz do zawartości

Terminy dostaw, opóźnienia, restrykcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prod. Date

2024-08-29

Edytowane przez kivlov

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 15 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• 18.10

• To raczej normalnie. To nie jest tak, że auto zjeżdża z taśmy a pod bramą już czeka tir żeby go do dilera odstawić. Nie wiem jak przy transporcie z fabryki z Niemiec ale jak przypłynie statkiem do por

• franczes_ka
    franczes_ka

To ja dodam jako pierwsza do galerii, może ktoś pójdzie za mną ?

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN.

Opublikowano
  • Moderatorzy
2 godziny temu, Jfrom_waw napisał(a):

Wejdź na mdecoder.com i wpisz swój VIN - jeśli zadziała to znaczy że faktycznie auto już wyprodukowane. Daj znać jaki jest build date. Auto powinnno być Twoje 2tyg po produkcji. Możliwe że załapałeś się na stop-sale związane z modułem hamulcowym. Sprawdź swój vin na stronie BMW czy nie jest objęte akcją serwisową. 

Dlaczego uważasz, że od daty produkcji wystarczą 2 tygodnie, żeby auto było nabywcy? Różnie bywa. Raz jest to 2 tygodnie, innym razem 4 tygodnie (tak miałem ostatnim razem), a jeszcze innym razem 6 tygodni (tak miałem przedostatnim razem). Nie ma się co smucić tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. W końcu dojedzie.

Opublikowano
2 godziny temu, kivlov napisał(a):

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN.

W jakim salonie zamawiałeś?

Opublikowano
11 godzin temu, s0nar napisał(a):

Dlaczego uważasz, że od daty produkcji wystarczą 2 tygodnie, żeby auto było nabywcy? Różnie bywa. Raz jest to 2 tygodnie, innym razem 4 tygodnie (tak miałem ostatnim razem), a jeszcze innym razem 6 tygodni (tak miałem przedostatnim razem). Nie ma się co smucić tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. W końcu dojedzie.

Masz rację! 2 tyg to happy path która ostatnio kilka zamówień, łącznie z moim, poszło. Na pewno auto niedługo dojedzie!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy 19.3% procent upustu na 540D Turing to max czy komuś udał się  wyciągnąć więcej

Opublikowano

19.3% wow!!!! ja mialem 13,5% na 520D xdrive

Opublikowano

Myślę, że to rewelacyjne warunki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś ostatnio zamawiał 540d? jaki czas oczekiwania?

Opublikowano
W dniu 4.11.2024 o 19:47, tolkapon napisał(a):

czy 19.3% procent upustu na 540D Turing to max czy komuś udał się  wyciągnąć więcej

to rabat z salonu + promocyjne finansowanie BMW czy może rabat od jakiegoś brokera?

Pytam, bo ja u brokera dochodziłem z rabatami do ~21% ale z nawet najlepszym ich finansowaniem było sporo gorzej niż 15% rabatu w salonie + promocyjne finansowanie

Opublikowano
6 godzin temu, ubejane napisał(a):

to rabat z salonu + promocyjne finansowanie BMW czy może rabat od jakiegoś brokera?

Pytam, bo ja u brokera dochodziłem z rabatami do ~21% ale z nawet najlepszym ich finansowaniem było sporo gorzej niż 15% rabatu w salonie + promocyjne finansowanie

Na 520d xdrive dostałem 22% w salonie, finansowanie moge mieć swoje

Edytowane przez witexus

Opublikowano
W dniu 16.11.2024 o 00:34, ubejane napisał(a):

Z salonu, wynegocjował dziś równe 20%, finansowanie mogę mieć swoje