Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
2 godziny temu, Jfrom_waw napisał(a):

Wejdź na mdecoder.com i wpisz swój VIN - jeśli zadziała to znaczy że faktycznie auto już wyprodukowane. Daj znać jaki jest build date. Auto powinnno być Twoje 2tyg po produkcji. Możliwe że załapałeś się na stop-sale związane z modułem hamulcowym. Sprawdź swój vin na stronie BMW czy nie jest objęte akcją serwisową. 

Dlaczego uważasz, że od daty produkcji wystarczą 2 tygodnie, żeby auto było nabywcy? Różnie bywa. Raz jest to 2 tygodnie, innym razem 4 tygodnie (tak miałem ostatnim razem), a jeszcze innym razem 6 tygodni (tak miałem przedostatnim razem). Nie ma się co smucić tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. W końcu dojedzie.

Opublikowano
2 godziny temu, kivlov napisał(a):

Nie odnaleziono żadnych akcji przywoławczych lub technicznych związanych z podanym numerem VIN.

W jakim salonie zamawiałeś?

Opublikowano
11 godzin temu, s0nar napisał(a):

Dlaczego uważasz, że od daty produkcji wystarczą 2 tygodnie, żeby auto było nabywcy? Różnie bywa. Raz jest to 2 tygodnie, innym razem 4 tygodnie (tak miałem ostatnim razem), a jeszcze innym razem 6 tygodni (tak miałem przedostatnim razem). Nie ma się co smucić tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. W końcu dojedzie.

Masz rację! 2 tyg to happy path która ostatnio kilka zamówień, łącznie z moim, poszło. Na pewno auto niedługo dojedzie!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 4.11.2024 o 19:47, tolkapon napisał(a):

czy 19.3% procent upustu na 540D Turing to max czy komuś udał się  wyciągnąć więcej

to rabat z salonu + promocyjne finansowanie BMW czy może rabat od jakiegoś brokera?

Pytam, bo ja u brokera dochodziłem z rabatami do ~21% ale z nawet najlepszym ich finansowaniem było sporo gorzej niż 15% rabatu w salonie + promocyjne finansowanie

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ubejane napisał(a):

to rabat z salonu + promocyjne finansowanie BMW czy może rabat od jakiegoś brokera?

Pytam, bo ja u brokera dochodziłem z rabatami do ~21% ale z nawet najlepszym ich finansowaniem było sporo gorzej niż 15% rabatu w salonie + promocyjne finansowanie

Na 520d xdrive dostałem 22% w salonie, finansowanie moge mieć swoje

Edytowane przez witexus
Opublikowano
W dniu 16.11.2024 o 00:34, ubejane napisał(a):

Z salonu, wynegocjował dziś równe 20%, finansowanie mogę mieć swoje