Skocz do zawartości

Wymiana ekranu nawigacji oraz retrofit Nbt Evo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie wymiany HU na NBT Evo Id6, chciałbym również wymienić w samochodzie żony ekran na nowszy z dotykiem, czy orientuje się ktoś z Was czy wyświetlacz o nr części jest wyświetlaczem z dotykiem? (touch) czy będzie on działał z NBTEvo (jest Apix2)? Nr części: 6550 5A3E573 01. 

Czy w X1 f48 LCI 2022 była w ogóle opcja bez dotyku? 

image.thumb.jpeg.1ee58b63ce62c70282dc8cb7930c8f1d.jpeg

Opublikowano

Nie znalazłem odpowiedzi, więc zaryzykowałem i kupiłem, wyświetlacz okazał się dotykowy z APIX2. Retrofit NBT Evo wraz z dotykowym wyświetlaczem zakończony.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo w X1 F48 sa niby trzy typy nawigacji/jednostki glownej jaka mozna zamowic. W rzeczywistosci sa dwa mieszane z dwoma ekranami. Entrynav z malym erkanem, Entrynav z duzym ekranem i Professional. Dzieki temu w innych modelach z Entrynav mozna sobie wymienic ekran na wiekszy i przekodowac aby ta jednostka chodzila z tym ekranem, poniewaz jest do tego przystosowana, mimo, ze w wiekszosci modeli nie ma opcji aby zamowic ja z wiekszym ekranem.