Skocz do zawartości

MyBMW nowe statystyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jestem ciekawy co Wam aplikacja MyBMW wyświetla za wrzesień. U mnie jakoś dziwnie podaje, że tylko 2% uzytkownikow jezdzi tak jak ja? Nie wydaje mi sie zebym jakos szczegolnie dziwnie podrozowal.

Moje BMW - zestawienie _Moich jazd_.png

Opublikowano
49 minut temu, karlos91 napisał(a):

Nie mam zadnych z takich bajerow w mojej aplikacji 

Sprawdź w sklepie (Google Play/App Store) czy masz aktualizację, u mnie sama się nie pobrała (?) a była informacje, że była dostępna od tygodnia ...

Moje skromne statystki za wrzesień który był mało intensywny z racji wyjazdów.
Szkoda, że apka nie potrafi wygenerować statystyk za poprzednie miesiące (albo jakiś zdefiniowany okres) - chyba, że nie widzę tej opcji ?

image.thumb.png.b10644498bd326cdfd513ffb5e614ae7.png

BMW THE1 F40 120d - M Sport, Skyscraper Grey (2022)

Odebrany! https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=229&t=395918

icon1.png

Opublikowano
11 godzin temu, patryk0402_ napisał(a):

Sprawdź w sklepie (Google Play/App Store) czy masz aktualizację, u mnie sama się nie pobrała (?) a była informacje, że była dostępna od tygodnia ...

Moje skromne statystki za wrzesień który był mało intensywny z racji wyjazdów.
Szkoda, że apka nie potrafi wygenerować statystyk za poprzednie miesiące (albo jakiś zdefiniowany okres) - chyba, że nie widzę tej opcji ?

image.thumb.png.b10644498bd326cdfd513ffb5e614ae7.png

a to ciekawe, dlaczego nie napisali Ci ile % użytkownikow Twojej konfiguracji ma podobny rezultat. Może to kwestia jakichś zgód na sledzenie? 

@karlos91 kto wie czy to wina multimediow - a moze wersji telefonu? ja mam android v13

Opublikowano
2 minuty temu, Ku Ba napisał(a):

a to ciekawe, dlaczego nie napisali Ci ile % użytkownikow Twojej konfiguracji ma podobny rezultat. Może to kwestia jakichś zgód na sledzenie? 

Zakładam, że czas 15h jest może za mały, żeby porównywać i odstaję - więc moje porównanie byłoby nie miarodajne, uroki statystyki 🙂

BMW THE1 F40 120d - M Sport, Skyscraper Grey (2022)

Odebrany! https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=229&t=395918

icon1.png

Opublikowano
10 godzin temu, karlos91 napisał(a):

Moja aplikacja nadzwyczajnie uboga... pewnie to konsekwencja podstawowych mutlimediow. 

Dziwne. Tam jest zasadniczo tylko spalanie, czas jazdy itd. Chyba wszystko to jest w komputerze niezależnie od wersji?

Opublikowano (edytowane)

Ja mam Iphone 14 z najnowszym dostepnym IOS 17.XX, wiec to raczej wina samochodu i podstawowych multimediow. Z tego powodu nie moglem tez po zakupie dodac Apple Car Play, ktore mialo byc mozliwe do dodania ... Nie widze tez cisnienia w oponach w aplikacji, a to tez niektorzy tez maja. No i podstawowa klima nie pozwala na przewietrzenie auta z aplikacji. 

Spalanie tez mam tylko statystyki z aktualnej trasy, ktora sie resetuje o  3 - 4 h postoju, lub takie ogolne. Nie ma dlugodystansowego i z kazdego tankowania, a sportowe wskazniki to tylko Moc i Moment obrotowy jak w poprzednich modelach F20. 

Edytowane przez karlos91