Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcialby takze sie dowiedziec co myslicie na temat tej bemki ... mnie sie osobiscie podoba ale to jest pierwsza jaka zamierzam kupic wiec nie bardzo wiem co i jak ... czekam na jakies info moze ktos zna ten samochód i moze cos na jego temat powiedziec...
Opublikowano
jak ja bym byl na twoim miejscu, to dalbym sobie spokoj. Oczywiscie mowie o sobie, nic nie sugeruje :) . Kierownica troche wytarta, ponad 220 000 przebiegu. Jesli nie zalezy ci na 4 drzwiach to polecam 318is, jednak trzeba bedzie troszke wiecej doplacic. Najlepiej to pojechac i sprawdzic, tak na odleglosc to trudno okreslic jej stan. Szukalbym dalej
Opublikowano
To jest oryginalny lakier (oryginalnie wychodizły takie z fabryki). Miałem kiedyś E36 w takich barwach. Te meszki na skrzyni biegów też są oryginalne. U mnie jeszcze kierownica była w kolorze nadwozia i obszycie foteli. Sam widziałem jeszcze dwa egzemplarze prawie identyczne.
Opublikowano

Wygląda ładnie - tylko, że większość samochodów z ogłoszeń wygląda ładnie... Trzeba samochodem przynajmniej się przejechać, a najlepiej na warsztat żeby ocenić.

Kolor - nie mam pojęcia - niech ci poda nazwę koloru, to można sprawdzić tutaj: http://www.bmwinfo.com/23330.html - albo pogooglować te kolory, które mają "blau" w nazwie - trochę popatrzyłem i obstawiałbym, że kolor nieoryginalny...

Opublikowano
Kolor oryginalny. Wyglada na niebita albo poskladana bardzo dobrze. Jesli sie przejedziesz i bedzie ok mozna brac. Jak bedziesz sie wszystkiego czepial to nigdy auta nie kupisz :) Wiadomo ze uzywane auto i trzeba bedzie cos zrobic wg mnie mozna takie kupic i jeszcze 2000zl w niego wpompowac na ewentualne niespodzianki. Przejazdzka i dokladne ogledziny podstawa :)
Opublikowano
już widziałem bmw w takim kolorze a co do stanu to najlepiej ocenić go na miejscu :cool2:

Hej widzialem ten samochód na żywo i musze powiedzieć, że nie znam się zbyt dobrze na tym czy samochody byl malowany czy nie ,,,, ale na tym widac pekniecia szpachli przy tylnich słupkach zlewy lakieru na kancikach przednich blotników.... pgladalem samochód przy swiatlach ulicznych i telefonie W dodatku delikatnie po deszczu , nawet nie chce myslec co by bylo jakbym obejzał ten samochód w dzień... nie mialem okazii nawet go odpalić...

I co szukam dalej ... :(

Opublikowano
Heh, a na zdjęciach taki ładny był. :zlosc: Niestety to jest Polska, a tu piękno motoryzacji kończy się na zdjęciach. Ja ostatnio przejechałem 400km żeby obejrzeć E39 535i w stanie agonalnym - a miałbyc taki ładny, zapewniał właściciel. :zlosc:
Opublikowano
Heh, a na zdjęciach taki ładny był. :zlosc: Niestety to jest Polska, a tu piękno motoryzacji kończy się na zdjęciach. Ja ostatnio przejechałem 400km żeby obejrzeć E39 535i w stanie agonalnym - a miałbyc taki ładny, zapewniał właściciel. :zlosc:

Szkoda, ze nie przyjechales obejrzec do mnie. Ja tez mam 535i. Moglbys obejrzec, wlasnie probuje sprzedac i nie moge, przez takich idiotow, ktorzy mysla, ze maja idelane auta. Ja napisalem ze mam w super stanie, i nikt nawet nie chce przyjechac obejrzec. Bo kazdy pisze, ze super i pozniej ludzie boja sie nawet jechac daleko, bo podejrzewaja, ze szmelc. Pozdrawiam.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
. Kierownica troche wytarta, ponad 220 000 przebiegu. Jesli nie zalezy ci na 4 drzwiach to polecam 318is

No jak na samochód z '93 to przepieg 220tyś.km jest całkiem mały (jeżeli jest org. :norty: ) bo chyba nie weirzysz w te przebiegi rzedu 150tyś... A co do nadwozia coupe to też polecam. Autko ładniejsze, w starszych rocznikach też lepiej wykonane niż sedan, jedyna wada to to że jest mniej praktyczne.Pozdro.

Pozdrawiam Grzesiek