Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś regenerował przekładnie w bmw e39 w moim przypatku ona nie cieknie tylko na nierównościach stuka , poztym jest delikatny luz , ktos mi powiedził ze to jest wada fabryczna właśnie w ty modelu i wycierają się tryby a moze ktos ma inna teorje w tej sprawie

:duh:

Opublikowano

ja u siebie juz sporo spzedałem regenerowanych przekładni ale do BMW jeszcze nie.Jest na nie 1-2 lata gwarancji w tej chwili nie pamiętam.Jak na hurtowni nie było to się wymontowywało na warsztacie i wysyłało do SłUPSKA na ich koszt i za 3dni była juz zakładana w samochodzie.Jak narazie to sprawują sie one idealnie-reklamacji jak do tej pory nie mieliśmy.

Co do stukania to w E39 może nad pedałami jest też taka nakrętka którą należy dokręcić i ustanie stukanie.

Tak samo jak masz luzy,większość przekładni luz można regulować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
(...) Co do stukania to w E39 może nad pedałami jest też taka nakrętka którą należy dokręcić i ustanie stukanie.

(...)

Moglbys to rozwinac?? wlasnie u mnie cos stuka i to wlasnie czuc to stukanie w pedalach.