Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Problem mam następujący, pękła mi przednia szyba i szukam warsztatu w WARSZAWIE gdzie mógł bym ją wymienić. Jest to szybka podwójna klejona z czujnikiem deszczu, odcień zielony.

Czy ktoś się orientuje gdzie zrobią to dobrze i za rozsądną cenę, może ktoś z was wymieniał szybkę i mógł by polecić jakiś warsztacik?!

PORADŹCIE.

Opublikowano

Wymieniałem na ul św.bonifacego 111c i zrobili to całkiem nieżle, ale miałem problem z sensorem deszczu, który był wadliwie wykonany.

Tak więc musiałem pojechac tam jeszcze raz na wymianę gwarancyjną na koszt Pilkingtona (cały koszt wymiany szyby -750zł)

Z tego powodu trochę żałuję ,że nie kupiłem oryginału w BMW ale różnica w cenie była prawie dwukrotna (1300 w ASO).

Mała rada, nie oszczędaj na uszczelce i nie zostawiaj starej nawet jak powiedzą ,że się nadaje.Nowa w ASO to koszt ok.100zł.

Opublikowano
Dzięki chłopaki za odpowiedzi, wymieniłem szybkę w "Jann" obok radzymińskiej, szybko sprawnie bez problemów. Polecam.

ile zapłaciłeś?

Opublikowano

ja w Linku wziałęm dodatkowe AC tylko na przednia szybę i musiałem do Jaan na trasie AK (niedaleko Radzymińskiej) jechać na potwierdzenie, że mam ją całą. Polecam ten zakład - naprawdę fachowa obsługa.

Przy okazji rozmwiałem z gościem któremu pękła tylna szyba w AstrzeII i bardzo sobie ich chwalił bo od ręki mu zrobili auto.

Buch teściową w klatkę piersiową ;)